ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Κριστιάνο vs Μέσι: Ο Πορτογάλος νικάει 10-0!

Η "μάχη" που δίνουν τόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και ο Λιονέλ Μέσι με τις εθνικές τους ομάδες συνεχίζεται. Όπως και η καταμέτρηση των γκολ τους.

Κριστιάνο vs Μέσι: Ο Πορτογάλος νικάει 10-0!

Τι να πει και τι να γράψει κανείς για τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το ποδόσφαιρο τους χρωστάει πολλά. Το ίδιο και εμείς. Το αγαπημένο άθλημα των περισσοτέρων δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς αυτούς.

Πλέον και οι δύο έχουν τα… χρονάκια τους. Ο χρόνος που θα τους βλέπουμε στα γήπεδα συνεχώς και μειώνεται. Αδειάζει η κλεψύδρα. Κανείς δεν  γνωρίζει πως και ποια θα είναι η “επόμενη ημέρα”.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους απολαμβάνουμε όσο μπορούμε. Όσο τους έχουμε. Τόσο με τις ομάδες τους όσο και με τις εθνικές τους. Δεν μιλάμε για κάποιους τυχαίους. Αλλά για τους ηγέτες της Αργεντινής και της Πορτογαλίας.

Δύο παίκτες που δεν τους αρκεί απλά να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο και να φοράνε το περιβραχιόνιο. Θέλουν να σημειώνουν το ένα γκολ μετά το άλλο. Να πρωταγωνιστούν. Τα δίνουν όλα όταν παίζουν με το εθνόσημο στο στήθος και αυτό τους έχει κάνει λαϊκούς ήρωες για τις χώρες του. Κάτι που φυσικά δεν είναι νέο. Συμβαίνει εδώ και χρόνια. Τα νούμερα αυτή την εποχή πάνε με τον Κριστιάνο!

Τα νούμερα αυτή την εποχή πάνε με τον Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι 35 ετών. Ο Λιονέλ Μέσι 33. Και οι δύο δεν είναι τόσο φρέσκοι όσο κάποτε. Ή όπως τους είχαμε συνηθίσει να τους βλέπουμε. Ωστόσο, παραμένουν το ίδιο ποιοτικοί και αποτελεσματικοί και κομβικοί για τις ομάδες τους. Τις πιο πολλές φορές τουλάχιστον.

Ο “Λέο” πάντα είχε… θέματα με την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Ποτέ δεν έπιασε τις επιδόσεις και τις εμφανίσεις που είχε με την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, από το καλοκαίρι και έπειτα ο σούπερ σταρ των Καταλανών έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ με την ισπανική ομάδα μόνο με στημένες φάσεις.

Από τα επτά τα έξι είναι με “στημένα” και μόνο ένα από κανονική ροή παιχνιδιού. Κάτι που συμβαίνει και με την “αλμπισελέστε”. Όπως έκανε γνωστό το “ESPN” Ο Μέσι σε κανονική ροή  παιχνιδιού δεν έχει πετύχει κανένα τέρμα με την Αργεντινή στα τελευταία δέκα ματς του μαζί της.

Από την άλλη ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει δέκα στον ίδιο αριθμό αγώνων. Δηλαδή ένα τέρμα ανά ένα παιχνίδι. Όχι και άσχημα για τον 35αρη Πορτογάλο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ