ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τέλος εποχής στη Γουέστ Χαμ: Φεύγει ο Μόγες!
Ο Αλόνσο… μίλησε – Η Λεβερκούζεν φουλάρει για το αστέρι της Χιρόνα!
Πέρασαν 40 χρόνια… από το ξύλο του Μαραντόνα – Διέλυσε όλη την Μπιλμπάο ο GOAT (vid)
Γιουνάιτεντ: Οι σταρ της ομάδας αποφάσισαν – Αυτόν θέλουν για προπονητή!
Φαν Ντάικ: «Λίβερπουλ, σε αγαπώ! Στην νέα εποχή, εγώ θα είμαι εδώ…»
Τα αστέρια που θα χάσουν (ή και όχι) το Euro 2024!
Ρεάλ, το μεγαλείο σου – Παράταση στον τίτλο… ως ένδειξη σεβασμού!
Ντι Μαρία και στα 36… τους γλεντάς – Βρήκε νέα ομάδα ο πρωταθλητής κόσμου (vid)
Αποκαλυπτικός Τεν Χαγκ: «Σύγκρουση με τον Σάντσο, αλλά…»
Μπαρτσελόνα – NIKE: Μία σχέση με εντάσεις λόγω… Λεβαντόφσκι και ενός «Μ»!
Ο Ζιντάν… τελείωσε δημόσια την Μπάγερν Μονάχου!
Γιουβέντους: Το σχόλιο του Αλέγκρι για το μέλλον του!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ήταν έτοιμος να φύγει και τώρα… δέχεται πρόταση ανανέωσης!
Επίσημο: Η Μπάγερν παρουσίασε την νέα της εντυπωσιακή φανέλα! (pics)
Οριστικό: Επιστρέφει στους… αγγλικούς πάγκους ο Λοπετέγκι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μουρίνιο: “Σε ένα χρόνο θέλετε να κάνω ότι η Λίβερπουλ σε πέντε”

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προσπαθεί να σταματήσει τις φωνές που ζητούν πρωτάθλημα από την Τότεναμ και κάνει τη σύγκριση με την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ.

Μουρίνιο: “Σε ένα χρόνο θέλετε να κάνω ότι η Λίβερπουλ σε πέντε”

Ο Τότεναμ μετά το κακό ξεκίνημα στην περσινή σεζόν με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της που την έβγαλε ουσιαστικά εκτός στόχων, φέτος έχει ξεκινήσει τελείως διαφορετικά τη σεζόν και δείχνει ικανή για να κάνει κάτι σοβαρό. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μετά από οχτώ αγωνιστικές έχει συγκεντρώση 17 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τη Λίβερπουλ και μόνο κάτω από την πρωτοπόρο Λέστερ που έχει 18. Η βαθμολογική της θέση γεννά αισιοδοξία και όνειρα για τη συνέχεια της σεζόν.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο αρχηγός της ομάδας, Χάρι Κέιν, βάζει πολύ ψηλά τον πήχη. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς, αλλά ο Κέιν δεν φοβάται να πει ανοιχτά ότι η Τότεναμ φέτος μπορεί να πάει για πρωτάθλημα. Και μάλιστα, την ίδια δήλωσε έχει επαναλάβει μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, δείχνοντας σταθερός και σίγουρος για αυτό που λέει. Παρά τις δηλώσεις όμως του Άγγλου επιθετικού, ο Ζοσέ Μουρίνιο διατηρεί ένα τελείως διαφορετικό προφίλ. Μουρίνιο: "Σε ένα χρόνο θέλετε να κάνω ότι η Λίβερπουλ σε πέντε"

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να βάλει τέτοια πίεση στην ομάδα του και προτιμά να διατηρεί χαμηλό προφίλ. Επανειλημένως υποστηρίζει ότι η Τότεναμ δεν είναι ομάδα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ. Θεωρεί λάθος να χρίζεται φαβορί και πιστεύει πως δεν είναι έτοιμη η ομάδα για κάτι τέτοιο. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και οι αντίπαλοι έχουν καλύτερα μέσα για αυτόν το σκοπό.

Μάλιστα, στις τελευταίες του δηλώσεις, ο Μουρίνιο έκανε τη σύγκριση με τη Λίβερπουλ. Προφανώς ενοχλημένος με την πίεση που μπαίνει στους παίκτες του, έδειξε τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους δύο συλλόγους και υποστήριξε ότι δεν γίνεται τόσο γρήγορα να καλύψει ένα τόσο μεγάλο κενό. Όπως είπε, ένας χρόνος δεν φτάνει για να περάσει μία δουλεία πενταετίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μουρίνιο

«Η Λίβερπουλ χρειάστηκε πέντε χρόνια δουλειάς για να κατακτήσει πέρυσι την Πρέμιερ Λιγκ. Ξόδεψε χρήματα που εμείς δεν μπορούμε να ξοδέψουμε. Σταματήστε να μου ζητάτε να κάνουμε σε έναν χρόνο, ότι έκαναν οι άλλοι σε πέντε».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ