ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Ο απαραίτητος Έιμπραχαμ και το στοίχημα του Λάμπαρντ!

Η χρονιά της «κρίσης» για την Τσέλσι είναι φέτος και ο Λάμπαρντ έχει πολύ πιο δύσκολο έργο σε σχέση με πέρυσι - Το λάθος με τον Έιμπραχαμ διορθώνεται.

Ο απαραίτητος Έιμπραχαμ και το στοίχημα του Λάμπαρντ!

Μετά από μία ομολογουμένως overachieved χρονιά για την Τσέλσι, το 2020-2021 ξεκινάει μία νέα εποχή, μία εποχή στην οποία έχει σημάνει η αντεπίθεση των «μπλε». Αυτό που δεν έχουν καταλάβει όμως οι περισσότεροι φίλοι της Τσέλσι, είναι ότι το δύσκολο τώρα ξεκινάει. Παρά τις αντιξοόητητες της περσινής σεζόν, το πραγματικό βουνό είναι μπροστά για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ. Και το αν είναι η όχι μεγάλος προπονητής ο Άγγλος, τώρα είναι η ώρα να φανεί. Όχι ότι η περσινή πορεία της Τσέλσι ήταν αμελητέα, αλλά τότε τα πράγματα ήταν πιο στα μέτρα του.

Ο Λάμπαρντ παρέλαβε μία ομάδα που είχε σκληρή απαγόρευση μεταγραφών, δεν είχε πια τον ηγέτη της ομάδας και έπρεπε να στηριχτεί σε νέους παίκτες. Τα πράγματα που είχε να κάνει ήταν μετρημένα. Είδεξε ότι τα έκανε παραπάνω από καλά, αλλά τώρα είνα η ώρα να κριθεί. Τώρα που το κάδρο είναι ολοκληρωμένο. Σαφώς και θα πρέπει να του πιστωθεί το περσινό κατόρθωμα, αλλά τώρα μάχεται με όπλα και όχι με σφεντόντες όπως μέχρι πρότινος. Ο απαραίτητος Έιμπραχαμ και το στοίχημα του Λάμπαρντ!

Ο απαραίτητος Τάμι Έιμπραχαμ

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Τσέλσι έκανε μεγάλες επενδύσεις και έφερε παίκτες για να ανέβει επίπεδο. Η διαχείρισή τους όμως και η εύρεση χημείας σε αυτό το ετερόκλητο σύνολο, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Ο Λάμπαρντ ξεκίνησε το πλάνο του λάθος. Επέλεξε τον Βέρνερ στην κορυφή της επίθεσης και γύρω του τα υπόλοιπα εξτρέμ της ομάδας. Ο Γερμανός αν και ήταν καλός δεν μπορούσε να προσφέρει στο 100% και φώναζε ότι έπρεπε να απεμπλακεί από τις συμπληγάδες των αντίπαλων σέντερ μπακ που έπεφταν πάνω του. Ο Λάμπαρντ, αν και αρχικά είχε λανθασμένη εκτίμηση, κατάλαβε γρήγορα και διορθώθηκε. Ο Τάμι Έιμπραχαμ μπήκε από το πουθενά στις ζωές μας πέρυσι αλλά απέδειξε ότι διαθέτει τα στοιχεία για να παίξει στην Τσέλσι. Και αμέσως, μόλις ξαναβρήκε τη θέση του στην ομάδα, την ανέβασε επίπεδο. Δεν ήταν τόσο πολύ η ατομική του παρουσία, αλλά περισσότερο ήταν ότι βοήθησε το σύνολο. Με αυτόν καθαρό σέντερ φορ, όλα δουλεύουν. Image

Πού είναι ο Χάβερτζ

Ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο για την Τσέλσι είναι ο Κάι Χάβερτζ. Ο Γερμανός έγινε η μεγάλη μεταγραφή των μπλε αλλά μέχρι τώρα, είναι άφαντος. Σίγουρα η Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι Μπουντεσλίγκα. Αλλά ο Χάβερτζ δείχνει και σωματικά να μην είναι στο κατάλληλο επίπεδο. Το νεο αστέρι της Τσέλσι, αν θέλει να επιβεβαιώσει τις κριτικές για το όνομά του, θα πρέπει να δυναμώσει, να γίνει πιο γρήγορος και πιο ευκίνητος. Αν δεν τα καταφέρει, θα περάσει γρήγορα στην κατηγορία των αποτυχημένων μεγάλων μεταγραφών. Νωρίς για σκληρές κριτικές, αλλά πρέπει να βελτιωθεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ