ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

Παλιές ωραίες εποχές στο Πιθχουάν…

Σέρχιο Ράμος και Ντάνι Άλβες έζησαν έστω και για λίγο μαζί στη Σεβίλλη δημιουργώντας με τους υπόλοιπους Σεβιγιάνους ομάδα που τρόμαζε στο Πιθχουάν.

Παλιές ωραίες εποχές στο Πιθχουάν…

Είναι γνωστό σε όλους πως από τη Σεβίλλη έχουν περάσει μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα από την Ανδαλουσία παρουσιάζεται ως μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ισπανικού ποδοσφαίρου. Το Ραμόν Σάντσεζ Πιθχουάν έχει ζήσει μεγάλες δόξες με το κοινό να πανηγυρίζει μεγάλες νίκες και τίτλους.

Η Σεβίλλη είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις Europa League στην σύγχρονη ιστορία του θεσμού. Η ομάδα του Τζουλιέν Λοπετέγκι θυμίζουμε πως πριν από λίγους μήνες έφθασε ξανά στη κορυφή της Ευρώπης. Οι Σεβιγιάνοι πανηγύρισαν τη κατάκτηση του θεσμού επικρατώντας στο φινάλε της Ίντερ σε έναν συναρπαστικό τελικό.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την ομάδα. Η παρακάτω φωτογραφία φέρνει στο μυαλό θύμισες του παρελθόντος του συλλόγου. Τότε που – έστω και για λίγο – μαζί στην ίδια ομάδα βρίσκονται Ντάνι Άλβες και Σέρχιο Ράμος. Δύο ποδοσφαιριστές που μετέπειτα πρωταγωνίστησαν επί σειρά ετών στα clasico, στις μάχες Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Ράμος Άλβες στο Πιθχουάν

Ράμος και Άλβες μαζί στο Πιθχουάν

Παρέα τους στη παρακάτω φωτογραφία και ο άλλοτε άσσος της Ρεάλ, Ζούλιο Μπαπτίστα. Μαζί με άλλα ακόμη αστέρια δημιούργησαν στις αρχές της χιλιετίας μια ομάδα ικανή για μεγάλα πράγματα. Ένα σύνολο που τρόμαζε τους πάντες σε Ισπανία και Ευρώπη. Δεν είναι υπερβολή, όμως αν δεν υπήρχαν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα η μοίρα αυτής της ομάδας θα ήταν πολύ καλύτερη.

Πάντοτε οι Σεβιγιάνοι ζούσαν στη σκιά των μεγάλων του ισπανικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα οι περισσότεροι αστέρες της την άφηναν για να ζήσουν από κοντά τη μαγεία των δύο καλύτερων συλλόγων της χώρας. Και οι τρεις της φωτογραφίας βρέθηκαν σε αυτές. Από τη μία Μπαπτίστα και Ράμος στη Μαδρίτη, από την άλλη ο Ντάνι Άλβες στη Βαρκελώνη και τους «Μπλαουγκράνα».

Οι πορείες ιδιαίτερα των δύο τελευταίων γνωστές. Ο Ράμος συνεχίζει ακόμη να μεγαλώνει το μύθο του στην ισπανική πρωτεύουσα. Στο απέναντι… στρατόπεδο ο Ντάνι Άλβες βλέπει τη καριέρα του να δύει όντας στη χώρα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ