ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ο Σκρτέλ… προτείνει στον Σκρίνιαρ να μην πάει στην Λίβερπουλ!

Ο Σκρτελ θεωρεί πως ο Μίλαν Σκρίνιαρ... πρέπει να παραμείνει στην Ίντερ, αγνοώντας το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και του Γιούργκεν Κλοπ!

Ο Σκρτέλ… προτείνει στον Σκρίνιαρ να μην πάει στην Λίβερπουλ!

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ βρίσκεται στην Ίντερ από το 2017 και στα χρόνια παρουσίας του στο ιταλικό πρωτάθλημα έχει δείξει τεράστια σημάδια βελτίωσης. Πέρυσι ήταν βασικός και αναντικατάστατος στους νερατζούρι, ωστόσο φέτος δεν διανύει και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Ο Αντόνιο Κόντε… δεν τον προτιμάει συχνά για την βασική ενδεκάδα, κάτι που έχει ενοχλήσει τον ίδιον τον ποδοσφαιριστή…

Ο Σλοβάκος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τους Μιλανέζους μέχρι και το καλοκαίρι του 2023. Τις τελευταίε εβδομάδες όμως αρκετά σενάρια τον θέλουν να αποχωρεί άμεσα από την Ίντερ! Η Λίβερπουλ έχει ξεμείνει από στόπερ και ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πως έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Σκρίνιαρ.

Σκρίνιαρ

Παρ’όλα αυτά ένας πρώην ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Αγγλίας και συμπατριώτης του, ο Μάρτιν Σκρτελ… δίνει μια συμβουλή στον άσσο της Ίντερ, όντας πιο έμπειρος. Ο Σκρτελ αγωνίστηκε για έξι σεζόν με την φανέλα της Λίβερπουλ, ωστόσο αποχώρησε όταν έκατσε στον πάγκο του συλλόγου ο Γιούργκεν Κλοπ.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε στόπερ των reds προτείνει στον Σκρίνιαρ να παραμείνει στην Ίντερ και να μην αποχωρήσει σύντομα από τους νερατζούρι!

«Υπάρχουν στιγμές που για κάθε ποδοσφαιριστή τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν εξαιρετικά. Όμως αρκετές φορές… τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Δεν θα πηγαίνουν όλα έτσι όπως θα θέλαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όταν κάτι δεν πάει καλά για έναν ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό το να καταφέρει να αντιδράσει σωστά. Ο Σκρίνιαρ περνάει μια τέτοια κατάσταση αυτήν την στιγμή στην Ίντερ. Στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται να έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα. Έτσι ολοένα και περισσότερα σενάρια τον θέλουν να αποχωρεί από την Ίντερ. Αλλά είναι ακόμα νέος και θα έπρεπε να παλέψει για να αντιστρέψει την κατάσταση», τόνισε ο Μάρτιν Σκρτελ.

«Αν και υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Αγγλία, όσο και από την Ισπανία. Η καλύτερη λύση θα είναι να παραμείνει στην Ίντερ», είπε ο Σλοβάκος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ