ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Σζομποσλάι τρελαίνει τους πάντες, τρελαίνει και τον «Ζιζού»

H Ρεάλ Μαδρίτης προχωρά το πλάνο με το «παιδομάζωμα» προσθέτοντας σε αυτό και το όνομα του διεθνούς Ούγγρου μεσοεπιθετικού, Ντομινίκ Σζομποσλάι.

Ο Σζομποσλάι τρελαίνει τους πάντες, τρελαίνει και τον «Ζιζού»

Το τέρμα του κόντρα στους Ισλανδούς δεν ήταν η αφορμή. Αυτή έχει δοθεί κατ’ επανάληψη από το ξεκίνημα της χρονιάς όντας με τα χρώματα της Σάλτσμπουργκ. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός, Ντομινίκ Σζομποσλάι είναι το νέο αστέρι της χώρας του. Ο 20χρονος μαγνήτισε τα βλέμματα στον πρόσφατο τελικό της Ουγγαρίας συμβάλλοντας τα μέγιστα στη πρόκριση στα τελικά του Euro.

Ο νεαρός από το ξεκίνημα της χρονιάς έχει δείξει εξαιρετικά πράγματα. Ο εμφανίσεις του με τη Σάλτσμπουργκ εντυπωσιάζουν με όλο και περισσότερες ομάδες να παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του. Μία μέρα μετά τη πρόκριση της χώρας του στα τελικά του Euro τα ρεπορτάζ τον τοποθέτησαν στις λίστες των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης.

Μια από τις ομάδες που τσεκάρουν πλέον τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» επιθυμεί να κάνει στροφή σε νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν τη βάση για νέες επιτυχίες. Ο Σζομποσλάι είναι ανάμεσα σε αυτούς, παίκτης που μπορεί να λάμψει στο μέλλον με τα χρώματα της Ρεάλ.

Ο Σζομποσλάι τοποθετείται στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να φέρει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου όλη την αφρόκρεμα που υπάρχει στην Ευρώπη σε νεαρή ηλικία. Κιλιάν Μπαπέ, Έρλινγκ Χάαλαντ και αρκετούς ακόμη με σκοπό να δημιουργήσει την ομάδα του μέλλοντος, η οποία δεν θα έχει αντίπαλο. Ο Ούγγρος αριστεροπόδαρος μέσος έχει όλα αυτά τα στοιχεία που διακρίνουν ένα ταλέντο σε έναν έτοιμο ποδοσφαιριστή.

Τεχνίτης με τη μπάλα στα πόδια, δημιουργός αλλά και εκτελεστής όταν χρειάζεται. Στη χώρα του όλοι μιλούν για ένα νέο αστέρι που μπορεί να γράψει ιστορία και να οδηγήσει την Ουγγαρία σε λαμπρές ημέρες. Οι επιδόσεις του προκαλούν πλατιά χαμόγελα στους ανθρώπους της Σάλτσμπουργκ. Οι Αυστριακοί είναι σαφές πως κάθε μέρα που περνάει θα ανεβάζουν όλο και περισσότερο την τιμή πώλησης των δικαιωμάτων του παίκτη.

Ο σύλλογος δεσμεύει με συμβόλαιο τον νεαρό μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Σίγουρα η Σάλτσμπουργκ θα προσπαθήσει να ανανεώσει τη συνεργασία τοποθετώντας ρήτρα που να δυσκολεύει περισσότερο τους επίδοξους μνηστήρες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ