ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Ο Ζίγιεκ έκανε ποδοσφαιρικά όργια με το Μαρόκο (vid)

O άσος της Τσέλσι, Χακίμ Ζίγιεκ, έκανε όργια με την εθνική του ομάδα του Μαρόκο με θύμα την εθνική της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας.

Ο Ζίγιεκ έκανε ποδοσφαιρικά όργια με το Μαρόκο (vid)

O Χακίμ Ζίγιεκ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Τσέλσι για βασικός και ήδη έχει αρχίσει να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του Λάμπαρντ. Αν και άργησε να ενσωματωθεί στην ομάδα του Λάμπαρντ λόγω ενός τραυματισμού, αποδεικνύει ήδη την ποιότητά του. Ειδικότερα, σε 7 εμφανίσεις μετράει 2 γκολ και 3 ασίστ.

Καταλαβαίνει κανείς ότι αν μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Πρέμιερ Λιγκ, τότε θα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα όταν αγωνίζεται με την εθνική του ομάδα του Μαρόκο. Αυτό ακριβώς συνέβη στον πρόσφατο προκριματικό αγώνα στον οποίο συμμετείχε ο Μαροκινός με αντίπαλο την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, ο Ζίγιεκ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 1 ασίστ, 2 γκολ και συμμετοχή σε ένα ακόμη τέρμα της ομάδας του. Έτσι, αναδείχθηκε πολυτιμότερος στην νίκη του Μαρόκο επί της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας με 4-1.

Το Μαρόκο έφτασε τους 7 βαθμούς στον όμιλο μετά από 3 αγώνες και είναι το ακλονητο φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα.

Έρχεται με φόρα από την Τσέλσι

Η καλή εμφάνιση του 22χρονου δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, καθώς προέρχεται από την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα της Τσέλσι

Αυτή ήρθε στις 7/11 στο “Στάμφορντ Μπριτζ” στη νίκη της Τσέλσι επί της Σέφιλντ με 4-1. Ο Μαροκινός εξτρέμ αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αναμέτρησης και τα νούμερα του εξηγούν το γιατί.

Αρχικά, δημιούργησε 6 ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Κανείς άλλος παίκτης σε εντός έδρας ματς της φετινής Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει δημιουργήσει τόσες πολλές. Παράλληλα, με 2 γλυκιές σέντρες από τα πόδια του μοίρασε ισάριθμες ασίστ. Επιπλέον, πραγματοποίησε 59 πάσες, κέρδισε 4 φάουλ και τέλειωσε το παιχνίδι με 3 επιτυχημένες ντρίμπλες – οι περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη.

Η πιο γλυκιά σέντρα στον πλανήτη

Ο Χακίμ Ζίγιεκ από τον καιρό του στον Άγιαξ μας είχε αποδείξει ότι διαθέτει μαγικό αριστερό πόδι. Οι εκτελέσεις στα στημένα του είναι μισό γκολ για τους συμπαίκτες του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι εκτελέσεις φάουλ του στο ματς με τη Σέφιλντ. Αρχικά, ο Τσίλγουελ είδε τη μπάλα να του έρχεται όπως ήθελε για να τη βάλει στα δίχτυα με ένα απλό χτύπημα. Στη συνέχεια, από ένα ακόμη φάουλ του Ζίγιεκ, ο Τιάγκο Σίλβα ακούμπησε με το κεφάλι όσο χρειαζόταν τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ