ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Σκληρό «πόκερ» για χάρη του Ντοναρούμα…

Στη Μίλαν κύριο μέλημα είναι η παραμονή του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να θέλει περισσότερα από όσα του προσφέρονται.

Σκληρό «πόκερ» για χάρη του Ντοναρούμα…

Η Μίλαν αυτές τις μέρες… ξεκουράζεται λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες. Συνήθως όταν γίνεται αυτό, κάθε ομάδα κοιτάζει τα εξωαγωνιστικά. Ένα από αυτά είναι τα συμβόλαια των παικτών, με την προκειμένη περίπτωση να έχει να κάνει με τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας μπορεί να έχει γάντια βασικού στο Μιλάνο, αλλά φαίνεται πως δεν είναι 100% ευχαριστημένος. Εδώ και πέντε χρόνια παίζει στους «ροσονέρι», με το συμβόλαιό του να λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Αυτή την περίοδο οι ιθύνοντες της Μίλαν ασχολούνται με την περίπτωση ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον νεαρό γκολκίπερ.

Πριν ένα δίμηνο ενόσω η μεταγραφική περίοδος έτρεχε, είχαν ακουστεί διάφορα σενάρια για αποχώρηση του Ντοναρούμα από το Σαν Σίρο. Η Τσέλσι είχε παρουσιαστεί ως φαβορί για επόμενος σταθμός της καριέρας του Ιταλού διεθνή ποδοσφαιριστή. Η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ, με τους μπλε εν τέλει να υπογράφουν τον Εντουάρντ Μεντί. Ντοναρούμα

Θέλει περισσότερα ο Ντοναρούμα

Η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι της Μίλαν κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν. Ωστόσο, η πλευρά του παίκτη θέλει περισσότερα χρήματα από όσα της προσφέρουν οι «ροσονέρι». Να αναφέρουμε πως ο μάνατζερ του είναι ο Μίνο Ραϊόλα. Στυγνός επαγγελματίας και ίσως ο κορυφαίος ατζέντης σήμερα…

Για την ακρίβεια η Μίλαν προσφέρει στον Ντοναρούμα 6,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο CEO της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδης έχει ανεβάσει την προσφορά του στο προαναφερθέν ποσό προσφέροντας παράλληλα μπόνους. Ο παίκτης ζητά ένα εκατομμύριο παραπάνω και όπως είναι αντιληπτό, αυτό το χάσμα πρέπει να γεφυρωθεί. Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι ο Ιταλός πορτιέρο είχε δώσει τελεσίγραφο στην ομάδα του ζητώντας τα διπλά, αλλιώς θα έφευγε.

Ωστόσο, στο στρατόπεδο της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία όσον αφορά την παραμονή του Ντοναρούμα. Πιστεύουν ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον σύλλογο. Καθώς υπάρχει εκτίμηση εκατέρωθεν και σκοπός της Μίλαν είναι εκείνος να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ