Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Κριστιάνο βλέπει τους «Τρικολόρ» και… σωπαίνει!
Nations League

O Κριστιάνο βλέπει τους «Τρικολόρ» και… σωπαίνει!

Οι «Τρικολόρ» χτίζουν μια παράδοση που όμοια τους δεν συναντάμε, κρατώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο άσφαιρο σε έξι αναμετρήσεις μαζί του.

15.11.2020 | 15:02

Ελάχιστοι ίσως και κανένας δεν μπορεί ατομικά να συγκριθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε εθνικό επίπεδο. Ο επιθετικός της Γιουβέντους είναι απλά απολαυστικός όταν φοράει το εθνόσημο στο στήθος. Όποια ομάδα και να βρει απέναντί του την τιμωρεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Μοιάζει να είναι ασταμάτητος στο σκοράρισμα καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Υπάρχει όμως μια ομάδα σε εθνικό επίπεδο πάντα, η οποία του αντιστέκεται σθεναρά. Η Γαλλία είναι η χώρα που ο Πορτογάλος αδυνατεί να της παραβιάσει την εστία. Χθες οι «Τρικολόρ» πανηγύρισαν σπουδαία νίκη στη Λισαβόνα επικρατώντας των Ιβήρων με το τέρμα του Καντέ. Η μεταξύ τους κόντρα έφερε την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο σε δεινή θέση, καθώς η ήττα ουσιαστικά τους αφαιρεί την πρωτιά στο όμιλο του Nations League.

Ο Καντέ και οι Γάλλοι πληγώνουν τον Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο και οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να αντιδράσουν στο τέρμα του Ν’ Γκολό Καντέ όμως ο Γιορίς και η άμυνα των Γάλλων περιόρισαν τους κινδύνους. Αυτό είναι το παιχνίδι νούμερο έξι που ο αστέρας της Γιουβέντους βρήκε απέναντί του τους πρωταθλητές Κόσμου και σίγησε. Είχαν προηγηθεί άλλες πέντε αναμετρήσεις, στις οποίες ο Πορτογάλος είχε μείνει ξανά μακριά από το καλό του εαυτό.

Χθες βράδυ σε έξι προσπάθειες ο Κριστιάνο δεν κατάφερε να βρει τον πολυπόθητο στόχο. Η άμυνα των Γάλλων περιόρισε όλα τα αστέρια του Φερνάντο Σάντος φεύγοντας από την Ιβηρική με σπουδαία νίκη. Οι Πορτογάλοι ωστόσο μόνο καλά έχουν να θυμούνται απέναντι στην ομάδα του Ντεσάν. Η κατάκτηση του Euro μέσα στο Παρίσι κόντρα σε αυτούς ήταν και είναι η πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας τους.

Όμως σίγουρα ο Κριστιάνο θα ήθελε όσο τίποτε άλλο και ένα τέρμα απέναντί τους. Θυμίζουμε πως στον τελικό δεν μπόρεσε να προσφέρει στην ομάδα του βλέποντας το παιχνίδι από τον πάγκο όντας τραυματίας. Χθες είχε μια ευκαιρία, όμως και πάλι έμεινε μακριά από το γκολ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Nations League
Exit mobile version