ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Τραυματίστηκε και ο Ρόμπερτσον, ανησυχεί ο Κλοπ!

Ποιος καταράστηκε τη Λίβερπουλ επιτέλους; Ο Κλοπ δεν πιστεύει στην ατυχία του, καθώς στο απουσιολόγιό του μπαίνει και ο Ρόμπερτσον ο οποίος τραυματίστηκε!

Τραυματίστηκε και ο Ρόμπερτσον, ανησυχεί ο Κλοπ!

Απίστευτο. Αδιανόητο. Κάποιος έχει καταραστεί την πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ! Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες. Ο Άντριου Ρόμπερτσον προστίθεται στις πάρα πολλές απουσίες που μετράει ήδη ο Γιούργκεν Κλοπ!

Ο Σκωτσέζος αμυντικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του με την Εθνική Σκωτίας. Με συνέπεια να τίθεται εκτός δράσης για τον αποψινό αγώνα κόντρα στη Σλοβακία για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Ο Ρόμπερτσον τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο. Andy Robertson a doubt for Scotland game in another injury scare for Liverpool | Daily Mail Online

Μετά τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Τζο Γκόμες, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαμπίνιο, αλλά και τον Μοχάμεντ Σαλάχ που έχει κορωνοϊό, ήρθε και η σειρά του Ρόμπερτσον. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο τραυματισμός του Σκωτσέζου δεν είναι τόσο σοβαρός. Απόψε μένει εκτός για λόγους προφύλαξης περισσότερο.

Συνεπώς, το πιθανότερο είναι να είναι έτοιμος με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της Λίβερπουλ το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο ακόμη. Και ο Κλοπ θα παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη και αυτού του τραυματισμού. Με την ελπίδα ότι ο Ρόμπερτσον δεν θα μείνει ούτε για ένα ματς εκτός αγωνιστικής δράσης. Καθώς θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Επηρεάζει και τον Τσιμίκα αυτή η εξέλιξη;

Άγνωστο παραμένει αν θα επηρεάσει και τον Κώστα Τσιμίκα αυτή η εξέλιξη με τον τραυματισμό του Άντριου Ρόμπερτσον. Καθώς αν ο Σκωτσέζος μπακ προλάβει να είναι 100% έτοιμος (και ιατρικά και αγωνιστικά) μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (22/11), τότε θα μπορέσει να αγωνιστεί στο μεγάλο ματς με τη Λέστερ στο Άνφιλντ. Μία αναμέτρηση μεταξύ του 1ου και του 3ου της βαθμολογίας της Premier League. Στην πρώτη θέση οι «αλεπούδες», στην τρίτη οι «κόκκινοι» του Κλοπ.

Ο Τσιμίκας πάντως, έτσι κι αλλιώς έχει τις πιθανότητές του να πάρει χρόνο συμμετοχής στο άμεσο μέλλον. Καθώς οι τραυματισμοί στην άμυνα είναι αλλεπάλληλοι…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ