ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Σφήνα της Ατλέτικο για Τσαλχάνογλου

Σύμφωνα με ισπανικό ρεπορτάζ, η Ατλέτικο Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο της απόκτησης του Χακάν Τσαλχάνογλου και τον θέλει τον Ιανουάριο.

Σφήνα της Ατλέτικο για Τσαλχάνογλου

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα παίκτης της Μίλαν. Ο Τούρκος χαφ απέρριψε την πρόταση της ιταλικής ομάδας για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Με την Ατλέτικο Μαδρίτης να παρουσιάζεται ως υποψήφια ομάδα για να τον αποκτήσει άμεσα!

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την αθλητική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο 26χρονος Τούρκος διεθνής μέσος δεν αποδέχτηκε την πρόταση των «ροσονέρι» για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024. Αν και οι ετήσιες αποδοχές θα έφταναν τα 3.5 εκατ. ευρώ, αυτό δεν τον καλύπτει.

Καθώς έχει καλύτερη πρόταση από την Ατλέτικο Μαδρίτης και εκτιμάται πως από τον Ιανουάριο θα συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι στην εξίσωση υπάρχει και η Γιουβέντους. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ιταλίας, η πλευρά του παίκτη ζητάει ετήσιες αποδοχές που να αγγίζουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ. Τσαλχάνογλου

Μένει η απόφαση του Τσαλχάνογλου

Όπως γίνεται αντιληπτό, η Μίλαν δεν διατίθεται να ανεβάσει τόσο πολύ την προσφορά της για επέκταση συμβολαίου. Πολύ δύσκολα θα γίνει αυτό, δηλαδή να ανεβάσει κατά 2,5 εκατ. ευρώ τον μισθό του Τούρκου επιτελικού μέσου, τη σήμερον ημέρα. Με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ελέω κορωνοϊού. Όπως και να έχει δεν είμαστε μέσα στα ταμεία των «ροσονέρι».

Οι πρωταθλητές Ιταλίας αρέσκονται να παίρνουν ό,τι καλύτερο κινείται στη χώρα τους. Ο Τσαλχάνογλου είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για εκείνους και δεν το κρύβουν. Φυσικά, πλέον θα πρέπει να τεθούν αντιμέτωποι με τους «ροχιμπλάνκος» της Μαδρίτης. Και αναμένεται μεγάλη μάχη μεταξύ των δυο ομάδων για το ποια θα αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη της Μίλαν.

Να αναφέρουμε ότι την περασμένη σεζόν ο Τσαλχάνογλου κατέγραψε 36 συμμετοχές με απολογισμό 10 γκολ και 9 ασίστ. Ο Τούρκος άσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τετραετές συμβόλαιο, αντί 20 εκατ ευρώ. Φέτος μετράει έντεκα συμμετοχές με τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ