ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Άγριο κράξιμο στον Σαλάχ από τον Μίντο!

Ο Μίντο τα έβαλε δημοσίως με τη συμπεριφορά του Σαλάχ τις τελευταίες ημέρες, που είχε ως αποτέλεσμα να προσβληθεί από τον κορωνοϊό

Άγριο κράξιμο στον Σαλάχ από τον Μίντο!

Την περασμένη Παρασκευή, έγινε γνωστό ότι ο κορωνοϊός χτύπησε και τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο άσος της Λίβερπουλ και της εθνικής Αιγύπτου έχει τεθεί πλέον σε καραντίνα, απέχοντας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας, αλλά και της Λίβερπουλ.

Όλα αυτά δεν άρεσαν καθόλου στον Μίντο. Ο παλαίμαχος επιθετικός και συμπατριώτης του Σαλάχ, κατηγόρησε τον άσο της Λίβερπουλ για τη συμπεριφορά του. Ο Σαλάχ παρευρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στον γάμο του αδερφού του στο Κάιρο με εκατοντάδες καλεσμένος. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να κόλλησε τον ιό από τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Έτσι, ο Μίντο δεν δίστασε να τα βάλει δημοσίως με το αστέρι της εθνικής Αιγύπτου, παρόλο που ήξερε ότι αυτό μπορεί να μην άρεσε σε πολύ κόσμο. Ο Μίντο εξέφρασε τον προβληματισμό του για την αντιμετώπιση του θέματος από την εθνική Αιγύπτου. Σαλάχ

Το ζήτημα πέρασε στα...ψιλά, κάτι που για τον ίδιο φανερώνει ότι ο Σαλάχ είναι μεγαλύτερο μέγεθος από την ίδια την ομάδα!

“Ξέρω ότι μπορεί πολύς κόσμος να μου επιτεθεί για αυτά που θα πω, όμως πρέπει να γίνει. Ο Σαλάχ έκανε ένα μεγάλο λάθος. Πήγε στο γάμο του αδερφού του, λίγες μέρες πριν τον αγώνα της εθνικής Αιγύπτου. Έδειξε μεγάλη αδιαφορία για τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται για τον κορωνοϊό. Το αποτέλεσμα ήταν προφανώς ότι προσβλήθηκε από τον ιό.

Αυτή η στάση του Σαλάχ στέρησε από την ομάδα έναν σημαντικό παίκτη πριν από ένα σημαντικό ματς. Επίσης, ρίσκαρε και με την υγεία των συμπαικτών του. Δεν έπρεπε να πάει στο γάμο του αδερφού του. Ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή.

Το άλλο που με ενοχλεί είναι η ησυχία μετά από αυτή τη στάση του Σαλάχ. Αυτό ένα πράγμα επιβεβαιώνει. Ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι μεγαλύτερος από την εθνική ομάδα. Αυτό θα οδηγήσει σίγουρα σε μια μεγάλη αποτυχία”, ήταν τα λόγια του Μίντο για τον άσο της Λίβερπουλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ