ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

«Καλύτερος προπονητής στον κόσμο ο Γκουαρντιόλα»

Το... καπέλο στον άλλοτε συμπαίκτη του - για λίγο - και νυν προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα έβγαλε ο παλαίμαχος Ρομπέρτο Μπάτζιο.

«Καλύτερος προπονητής στον κόσμο ο Γκουαρντιόλα»

Το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάζει χρόνο με τον χρόνο, να γίνεται πιο γρήγορο, πιο απαιτητικό. Οι τακτικές, τα συστήματα, τα συνεχόμενα παιχνίδια. Όλα με το πέρασμα των χρόνων πολλαπλασιάζονται. Αυτό που παραμένει ίδιο είναι ο τρόπος που πρέπει πραγματικά να προσεγγίσει κανείς το άθλημα. Στην προκειμένη, πως ο προπονητής εκτός από οδηγίες και προτροπές μπορεί να επιδράσει στον χαρακτήρα ενός ποδοσφαιριστή. Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο θεωρεί πως… μάστερ του τελευταίου κριτηρίου είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής έδωσε συνέντευξη στο Vanity Fair μιλώντας μεταξύ άλλων για το μέλλον του ποδοσφαίρου. Ο Μπάτζιο αποτελεί δόξα του ιταλικού ποδοσφαίρου έχοντας εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα τόσο συλλογικά όσο και σε επίπεδο εθνικής ομάδας. Μια καριέρα που θα ζήλευαν οι περισσότεροι. Μια πορεία γεμάτη συγκινήσεις και σπουδαίες αναμετρήσεις στις οποίες ο Μπάτζιο έβαλε γερά το στίγμα του.

Σήμερα βλέπει το ποδόσφαιρο από μια άλλη, πιο καθαρή ματιά. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που παίζουν όπως αναφέρει μεγάλο ρόλο στη καριέρα ενός ποδοσφαιριστή είναι οι προπονητές που θα συναντήσει. Για εκείνον ο σωστός προπονητής εκτός από άριστος τακτικά θα πρέπει να έχει τον τρόπο να κερδίζει και τους ποδοσφαιριστές του. Γκουαρντιόλα

Υπόκλιση του Μπάτζιο στον Πεπ Γκουαρντιόλα

«Οι καλύτεροι προπονητές είναι αυτοί που κατανοούν και ξέρουν πως να αντιμετωπίζουν τους παίκτες τους. Είναι παιχνίδι ειλικρίνειας. Πρέπει να ξέρουν πως να τους μιλούν, πως να τους συμπεριφέρονται και να τους αναλύουν σωστά τεχνικά θέματα. Θα ήθελα πολύ να δουλεύω με έναν προπονητή που να έχει όλα τα παραπάνω. Μπορείς να μάθεις εύκολα τις τακτικές όμως σημαντικότερες είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.

Νομίζω πως ο προπονητής του παρόντος που θα ήθελα να με προπονούσε είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Νομίζω πως είναι ο καλύτερος όλων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπάτζιο συγχαίροντας τον Καταλανό για την πορεία του. Οι δυο τους είχαν προλάβει να συνεργαστούν για μικρό χρονικό διάστημα. Έπαιξαν μαζί για λιγότερο από έναν χρόνο στη Μπρέσια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ