ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Σκέφτεται να επιστρέψει σε ομάδα του… τοπικού ο Ετό!

Ο Σαμουέλ Ετό φαίνεται πως το σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στην ενεργό δράση, μετά από ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας.

Σκέφτεται να επιστρέψει σε ομάδα του… τοπικού ο Ετό!

Στα “ντουζένια” του ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν για τον Σαμουέλ Ετό. Ο Καμερουνέζος φορ τον Σεπτέμβριο του 2019 πήρε την απόφαση να “κρεμάσει” τα παπούτσια του.

Να σταματήσει να ασχολείται επαγγελματικά. Αν μη τι άλλο μεγάλη απόφαση. Όπως και για κάθε άλλο παίκτη. Η ζωή τους είναι μία ρουτίνα. Προπόνηση, αγώνες, ταξίδι, ξεκούραση.

Μερικές φορές κάποιοι δεν φαίνεται να είναι… άνθρωποι. Αλλά ρομπότ. Όλα αυτά -και όχι μόνο- έκαναν τον βετεράνο στράικερ να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Παρόλα αυτά ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να τον δούμε και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

Και αυτό γιατί η Μούρθια έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί του. Πρόκειται για μία ισπανική ομάδα που βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία. Ωστόσο, έχει βλέψεις για πολύ παραπάνω. Και ο Ετό είναι ένας από τους λόγους που οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να χαμογελάσουν. Θα κάνει το μεγάλο "μπαμ" με τον Ετό η Μούρθια;

Θα κάνει το μεγάλο “μπαμ” με τον Ετό η Μούρθια;

Στην αρχή ξεκίνησε για πλάκα. Ως ένα αστείο. Όμως, όσο περνούσαν οι ημέρες οι άνθρωποι της Μούρθια έδειξαν ότι μόνο τέτοιες δεν είναι οι προθέσεις τους. Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε στο ραδιόφωνο της “Marca”.

“Για να σας πω την αλήθεια αυτή την ώρα οι πιθανότητες για να έρθει ο Ετό στην ομάδα μας είναι 50-50. Έχουμε ξεκινήσει επαφές μαζί του. Ξέρουμε πόσο σπουδαίος παίκτης και πόσο μεγάλη προσωπικότητα διαθέτει.

Ελπίζουμε να τον φέρουμε στην ομάδα μας και να συνεχίσουμε τα βήματα προς τα μπροστά που κάνουμε. Θα μάθουμε μέσα στις επόμενες ημέρες αν θα μας πει το ναι ή όχι. Όπως και να ‘χει εμείς ήδη έχουμε και εναλλακτικό πλάνο αν δεν πάει αυτό με τον Ετό, όπως το θέλουμε”, τα λόγια του Μόρις Παγκνιέγο.

Να τονίσουμε πως ο Καμερουνέζος στράικερ είναι ήδη 39 ετών και μέχρι τον επόμενο Μάρτιο θα φτάσει τα 40! Για να δούμε αν το λέει ακόμη η… περδικούλα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ