ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Τα «Σφυριά» χτυπούν Μαριάνο και Γιόβιτς!

Στη «Βασίλισσα» ο χρόνος συμμετοχής των Γιόβιτς και Μαριάνο είναι αρκετά περιορισμένος. Η Γούεστ Χαμ υπόσχεται και στους δύο ένα καλύτερο μέλλον.

Τα «Σφυριά» χτυπούν Μαριάνο και Γιόβιτς!

Η Γουεστ Χαμ κάθε χρόνο προσπαθεί να φέρει στο Λονδίνο ποδοσφαιριστές από το πρώτο… ράφι. Παίκτες που έχουν όλα τα φόντα να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα τους ανεβάζοντας την σκαλιά στη Πρέμιερ Λιγκ. Η λίστα με τα αστέρια που έχουν φορέσει τη φανέλα των «Σφυριών» είναι αναρίθμητη. Κάποιοι από αυτούς πρωταγωνίστησαν, αρκετοί όμως εξελίχθηκαν σε παίκτες – ναυάγια για τον σύλλογο. Μήπως ήρθε η ώρα για ακόμη δύο; Μαριάνο Ντίαζ και Λούκα Γιόβιτς!

Τα «Σφυριά» παρόλα αυτά δεν αλλάζουν την πολιτική τους. Στόχος τους συνεχίζει να είναι η ενίσχυση της ομάδας τους με παίκτες εγνωσμένης αξίας. Έτσι θα πορευτούν και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Ντέιβιντ Μόγιες περιμένει από τη διοίκηση να του φέρει ακόμη καλύτερα υλικά με σκοπό εκείνος να πάει την ομάδα ψηλότερα.

Κάπως έτσι μεταφράζονται τα ρεπορτάζ των Βρετανών, τα οποία θέλουν τη Γουέστ Χαμ να φλερτάρει με δύο Μαδριλένους. Όπως αναφέρεται οι Λονδρέζοι έχουν ξεκινήσει επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση ενός εκ των Λούκα Γιόβιτς και Μαριάνο Ντίαζ. Αμφότεροι φορούν τα «λευκά» όμως έχουν μάθει να ζουν μονίμως στη σκιά του Καρίμ Μπενζεμά. Μαριάνο και Γιόβιτς

Η Γουέστ Χαμ ζητάει από τη Ρεάλ τους Ντίαζ και Γιόβιτς

Ο Γάλλος σταρ δε βγαίνει από την ενδεκάδα του Ζινεντίν Ζιντάν και πως να γίνει αυτό από τη στιγμή που είναι ο μοναδικός αξιόπιστος φουνταριστός. Γιόβιτς και Μαριάνο έχουν ελάχιστο χρόνο, με τον «Ζιζού» να δείχνει ουσιαστικά πως δεν τους υπολογίζει. Έτσι μοιραία η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει τουλάχιστον για τον έναν από τους δύο να βρει μια νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Η Γουέστ Χαμ έρχεται να καλύψει όπως φαίνεται την επιθυμία της Ρεάλ. Ο βρετανικός σύλλογος μπορεί να προσφέρει τα χρήματα των συμβολαίων και των δύο ποδοσφαιριστών. Το θέμα είναι αν οι ίδιοι θέλουν να αφήσουν τη προσπάθειά τους στη Μαδρίτη και να μεταβούν στο Λονδίνο. Άλλο να παλεύεις για μια θέση στη «Βασίλισσα» και άλλο να βρίσκεσαι βασικός στη Γουέστ Χαμ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ