ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αγγλία καλεί Βαράν – Τα «σκάει» η Γιουνάιτεντ!

Κοντά σε συμφωνία με τον Ραφαέλ Βαράν είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επιθυμεί να θωρακίσει τα μετόπισθεν της με τον Γάλλο στόπερ.

Αγγλία καλεί Βαράν – Τα «σκάει» η Γιουνάιτεντ!

Ένας κεντρικός αμυντικός από το «πάνω ράφι» φαίνεται πως αποτελεί ανάγκη για τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ραφαέλ Βαράν! Βέβαια η περίπτωσή του είναι κάθε άλλο παρά εύκολη…

Ο Γάλλος διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το καλοκαίρι του 2022. Η τιμή εκκίνησής του σύμφωνα με το transfermarkt ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό το οποίο τη σήμερον ημέρα ελέω της πανδημίας φαντάζει «τσουχτερό».

Η Ρεάλ όπως και η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα σήμερα. Μπορεί να μην έχει γίνει γνωστό ότι βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με τους «μπλαουγκράνα». Αλλά, η αλήθεια είναι πως τα ταμεία της δεν σφύζουν από υγεία.

Μια ενδεχόμενη πώληση ίσως και να ήταν… βάλσαμο για το μπάτζετ της «βασίλισσας». Καθώς δεν έγινε καμία κίνηση για απόκτηση παίκτη το περασμένο καλοκαίρι. Ενώ αντίθετα της έφυγαν οι Μπέιλ και Ρεγκιλόν με ίδιο προορισμό, το Λονδίνο για χάρη της Τότεναμ. Βαράν

Θα κάνει πρόταση στον Βαράν του χρόνου

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Manchester Evening News, ο κεντρικός αμυντικός των Μαδριλένων είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο Όλντ Τράφορντ. Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι θέλουν να αποκτήσουν τον 27χρονο στόπερ καταθέτοντας επίσημη πρόταση το 2021.

Ο Βαράλ έχει κατακτήσει σε διάρκεια εννέα χρόνων με τη φανέλα των «μερέγχες» συνολικά 18 τίτλους, μεταξύ των οποίων τέσσερα Champions League και τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. Φέτος, έχει παίξει στα δέκα από τα έντεκα συνολικά παιχνίδια της Ρεάλ. Μόνο στο ματς με την Ουέσκα για το πρωτάθλημα έμεινε στον πάγκο. Εκτός βέβαια θα μείνει λόγω τραυματισμού από το ματς με τη Βιγιαρεάλ.

Σε όλα τα ματς ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν τον έχει βγάλει αλλαγή. Είναι βασικός και αναντικατάστατος ο Γάλλος, πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα θα αποχωρήσει. Ο «Ζιζού» τον θέλει, τον εμπιστεύεται και δεν θα χαρεί αν τον χάσει στο μέλλον.

Μένει να δούμε το επόμενο διάστημα αν εν τέλει η Γιουνάιτεντ θα εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον Ραφαέλ Βαράν. Σίγουρα, πλάι στον Μαγκουάιρ ο Γάλλος θα φτιάξει όσο δεν πάει τα μετόπισθεν της αγγλικής ομάδας…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ