ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Διπλό πρόβλημα για Λάμπαρντ- Χαίρεται η Νιούκαστλ!

Δύο δυνατές απουσίες θα έχει ο τεχνικός της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, για το επερχόμενο ματς της Πρέμιερ Λιγκ με αντίπαλο τη Νιούκαστλ.

Διπλό πρόβλημα για Λάμπαρντ- Χαίρεται η Νιούκαστλ!

H σεζόν δεν ξεκίνησε πολύ καλά φέτος για την Τσέλσι. Όμως, ο Φρανκ Λάμπαρντ βρήκε τον τρόπο να… στρώσει τους “μπλε” και πλέον να αποδίδουν καλύτερα. Όχι μόνο όσον αφορά την αποτελεσματικότητά τους, αλλά και για το θέαμα που δημιουργούν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι σημαντικό. Οι Λονδρέζοι το καλοκαίρι που πέρασε έκαναν πολλές και σημαντικές προσθήκες. Δεν είναι τόσο εύκολο να τους “ενώσεις” με τους παλιούς.

Ο “Φράνκι”, όμως, δεν ανησυχούσε ακόμη και τότε. Ήξερε πως με τη δουλειά που γίνεται στο προπονητικό κέντρο αργά ή γρήγορα αυτά που έβλεπε και ο ίδιος θα έβγαιναν στους επίσημους αγώνες. Ωστόσο, το επερχόμενο ματς της Τσέλσι με τη Νιούκαστλ στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους “μπλε”.

Μάλιστα, το έργο τους γίνεται αμέσως πιο δύσκολο. Μιας και ο Κρίστιαν Πούλισιτς όσο και ο Κάι Χάβερτς αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας που θα τους στερήσουν τη συμμετοχή τους στο ματς με τις “καρακάξες”. Θα βρει απαντήσεις στο ερώτημα ο Λάμπαρντ; 

Θα βρει απαντήσεις στο ερώτημα ο Λάμπαρντ;

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν είναι πολλά χρόνια προπονητής. Παρόλα αυτά έχει δείξει ότι έχει όλα όσα χρειάζονται για να είναι για τις επόμενες σεζόν σε σπουδαίες ομάδες. Όπως τώρα στην Τσέλσι.

O Άγγλος προπονητής στο εκτός έδρας ματς με τη Νιούκαστλ πρέπει να το επιβεβαιώσει γι’ ακόμη μία φορά. Πρέπει να… κάψει το σενάριο. Να αυτοσχεδιάσει. Από τη μία υπάρχει η απουσία του Κρίστιαν Πούλισιτς. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των “μπλε” δεν είναι κάτι σημαντικό. Παρόλα αυτά είναι ικανό να τον κρατήσει στα “πιτς” για το ματς του “Σεντ Τζέιμς Παρκ”. Από την άλλη το θέμα του Κάι Χάβερτς με τον κορονοϊό είναι γνωστό εδώ και μέρες.

Ο κατ’ οίκον περιορισμός για τον Γερμανό χαφ συνεχίζεται κανονικά. Ακόμη και έτσι, όμως, ο Λάμπαρντ θα πρέπει να περιμένει μερικές ημέρες, μέχρι να τον βάλει και πάλι στα πλάνα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ