Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φαμπιάν Ρουίθ: Καλή η Νάπολι άλλα αξίζει το παραπάνω!
Νάπολι

Φαμπιάν Ρουίθ: Καλή η Νάπολι άλλα αξίζει το παραπάνω!

Ο μέσος της Νάπολι, Φαμπιάν Ρουίθ εδώ και καιρό χτυπά με τις εμφανίσεις του τη πόρτα των μεγάλων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

18.11.2020 | 16:09

Η καριέρα του Φαμπιάν Ρουίθ είναι φτιαγμένη για να απογειωθεί. Ο 24χρονος μέσος βαδίζει βήμα βήμα στην επιτυχία. Είναι ο κεντρικός μέσος της εποχής. Ψηλός, εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια και ευφυής όταν αυτή καίει και πρέπει να μεταφερθεί σωστά. Είναι το 8αρι που κάνει χαρούμενο τον προπονητή του.

Στη προκειμένη περίπτωση δύο είναι οι περιχαρείς της υπόθεσης. Τζενάρο Γκατούζο στη Νάπολι και Λουίς Ενρίκε στους «Φούριας Ρόχας. Αμφότεροι φροντίζουν να παίρνουν από τον παίκτη όλα τα θετικά του στοιχεία. Εκείνος δεν τους απογοητεύει ποτέ δείχνοντας πως μπορεί να αναλάβει περισσότερες ευθύνες. Η πορεία του στα ιταλικά γήπεδα με τη φανέλα των «Παρτενοπέι» είναι αξιοπρόσεκτη.

Όσον αφορά το μέλλον, αυτό προδιαγράφεται λαμπρό, είτε τον βρει στον ιταλικό νότο είτε μακριά από αυτόν. Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του, ο Ρουίθ αισθάνεται ευτυχής που βρίσκεται στη Νάπολι. Οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου ωστόσο ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί το προσεχές καλοκαίρι. Θυμίζουμε πως ι 24χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Κατά καιρούς το όνομά του έχει περιέλθει στις λίστες αρκετών «μεγάλων» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του όπως αυτή πραγματοποιηθεί έχουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Αμφότερες μπορούν να του καλύψουν όλα τα θέλω και το σημαντικότερο αυτών, τίτλους.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθούν τον Ρουίθ

Με τη Νάπολι οι διακρίσεις είναι δύσκολο πράγμα. Ζώντας στην εποχή που η Γιουβέντους δεν αφήνει τη κορυφή ο Φαμπιάν Ρουίθ δεν έχει και πολλές ελπίδες. Το ταλέντο του είναι για ένα σκαλί πιο πάνω. Ο Ισπανός θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί βασικό γρανάζι ομάδας που κυνηγά κάθε τίτλο και το σημαντικότερο, μπορεί να τον κατακτήσει. Η μέρα που θα επιστρέψει στην πατρίδα του δεν θα αργήσει. Τότε ο Ρουίθ θα έχει προχωρήσει σε ακόμη ένα σωστό βήμα στην καριέρα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version