ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Ο Κλοπ δεύτερο φαβορί για διάδοχος του Λεβ στην Εθνική Γερμανίας!

Οι στοιχηματικές εταιρείες μάλλον... κάτι ξέρουν! Διότι δίνουν δεύτερο φαβορί τον Κλοπ για να αντικαταστήσει τον Λεβ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας!

Ο Κλοπ δεύτερο φαβορί για διάδοχος του Λεβ στην Εθνική Γερμανίας!

Η εξάρα από την Ισπανία δεν θα… χωνευτεί έτσι εύκολα από τους Γερμανούς. Ειδικά όταν μιλάμε για μία ποδοσφαιρική χώρα η πάντοτε θέλει να αγγίζει το τέλειο. Ο εγωισμός τους έχει πληγωθεί όσο τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή. Και μάλλον ήρθε η ώρα ο Γιόακιμ Λεβ να πει το δικό του «αντίο» σε ένα ταξίδι 16 χρόνων.

Ο Λεβ έχει γράψει ιστορία στη «Νασιονάλμανσαφτ». Από το 2004 έως το 2006 ήταν βοηθός του Γιούργκεν Κλίνσμαν σε Euro 2004 και Μουντιάλ 2006. Και αμέσως μετά το τέλος της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανέλαβε πρώτος προπονητής. Οδηγώντας τη Γερμανία στον τελικό του Euro 2008, στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου του 2010 και του Ευρωπαϊκού του 2012, ενώ στο highlight της καριέρας του κατέκτησε το Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014!

Το 2016 έφτασε στα ημιτελικά του Euro, αλλά το 2018 υπέστη το πρώτο μεγάλο σοκ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας. Η ομάδα του Λεβ στα γήπεδα της Ρωσίας αποκλείστηκε σε όμιλο με Νότια Κορέα, Μεξικό και Σουηδία, αποχαιρετώντας άδοξα με αυτόν τον τρόπο εκείνο το Μουντιάλ.

Από τότε άρχισαν και οι πρώτες φήμες περί αποχώρησης του 60χρονου τεχνικού. Ωστόσο, η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου πήρε την απόφαση να μην τον απολύσει και να πορευτεί μαζί του έως και το Euro 2020. Αυτό, άλλωστε, είναι ένα ακόμη δείγμα της σταθερότητας που διακατέχει γενικότερα τους Γερμανούς. Δεν είναι ιδιαίτερα λάτρεις των πολλών αλλαγών. Jurgen Klopp could replicate his success at Borussia Dortmund with  Liverpool says Joachim Low - Mirror Online

Θα… προλάβει όμως να κοουτσάρει στο επερχόμενο Euro;

Το χθεσινό «βαρύ» κι ανεπίτρεπτο 6-0 από την Ισπανία για την τελευταία αγωνιστική του Nations League όμως, έφερε ξανά στο προσκήνιο μία πιθανή αποχώρηση του Λεβ από τα «πάντσερ». Με τις στοιχηματικές εταιρείες να παίρνουν… φωτιά για τον διάδοχο του έμπειρου κόουτς!

Και από εδώ έρχεται η ώρα του Γιούργκεν Κλοπ! Ο προπονητής της Λίβερπουλ έχει εμπλακεί ουκ ολίγες φορές με την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας του. Ωστόσο, έχει τονίσει επανειλλημένως ότι είναι συγκεντρωμένος σε έναν στόχο: Να ολοκληρώσει και να τιμήσει μέχρι τέλους το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ. Έως το καλοκαίρι του 2024 δηλαδή να παραμείνει στον πάγκο της πρωταθλήτριας Αγγλίας. Και έκτοτε γιατί όχι να μην καθίσει στον πάγκο της Γερμανίας;

Όλα τα παραπάνω πάντως δεν εμποδίζουν τις στοιχηματικές εταιρείες ανά τον κόσμο να δίνουν τον Κλοπ δεύτερο φαβορί για να αναλάβει τη «Νασιονάλμανσαφτ». Με πιθανότατες 4 προς 1. Πρώτο φαβορί είναι ο τωρινός προπονητής της Κ-21, Στέφαν Κουντζ.

Την υπόλοιπη πεντάδα υποψήφιων προπονητών πάντως, κλείνουν σπουδαία ονόματα. Όπως αυτά των Αρσέν Βενγκέρ, Γιούλαν Νάγκελσμαν, αλλά και εκείνο του… Γιούργκεν Κλίνσμαν!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ