ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι αγγίζει και… προσπερνάει τη λάμψη του Πελέ!

Ο Λιονέλ Μέσι έχει μπροστά του ακόμη μία πρόκληση, την οποία αν καταφέρει και κερδίσει θα τοποθετήσει το όνομά του σε άλλη μία κορυφή.

Ο Μέσι αγγίζει και… προσπερνάει τη λάμψη του Πελέ!

Οι συγκρίσεις του Λιονέλ Μέσι με τους καλύτερους των καλύτερων όλων των εποχών είναι αναπόφευκτες. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους της ιστορίας, παίρνοντας με το σπαθί του μια θέση στο πάνθεον. Τα κατορθώματά του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα – κυρίως – και λιγότερα με της εθνικής του ομάδας θα μνημονεύονται για πολλά χρόνια.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στα 33 του καθημερινά εξελίσσει τον μύθο του. Κάθε μέρα, κάθε παιχνίδι με τη φανέλα των «Μπλαουγκράνα» τον φέρνει όλο και πιο κοντά τη κατάρριψη σκονισμένων ρεκόρ αλλά και στη διεύρυνση δικών του. Επιδόσεις που φιλοδοξεί να γιγαντώσει ακόμη περισσότερο προκαλώντας τον απόλυτο θαυμασμό του κοινού. Η τυχερή της υπόθεσης όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του είναι η Μπαρτσελόνα. Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι στα χνάρια του θρυλικού Πελέ

Με τους Καταλανούς ο Μέσι από το 2004 μέχρι και σήμερα μετρά μονάχα επιτυχίες. Ο Αργεντινός συνέβαλε τα μέγιστα στο να εκτοξευθεί ο σύλλογος και να βιώσει μια λαμπρή εποχή γεμάτη τίτλους σε Ισπανία και Ευρώπη. Από την ημέρα που ξεκίνησε να γράφει το κοντέρ μέχρι και σήμερα ο Μέσι έχει σκοράρει συνολικά 640 φορές. Ο 33χρονος χρειάζεται ακόμη τρία τέρματα – τα οποία θα πετύχει – για να καταρρίψει ένα ρεκόρ που δεν πίστευε κανείς πως θα σπάσει.

Αυτό το κατέχει ο θρυλικός Πελέ με τον Βραζιλιάνο να καταγράφει συνολικά 643 τέρματα όντας σε μία ομάδα. Στην αγαπημένη του Σάντος. Ο Λιονέλ Μέσι έχει μπροστά του μια ολόκληρη σεζόν να ισοφαρίσει και να προσπεράσει την επική επίδοση του Βραζιλιάνου.

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ξεκινήσει με τις γνωστές διαθέσεις, όμως ο Μέσι έχει την ευκαιρία χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα να γράψει για ακόμη μια φορά το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία. Βέβαια αυτό που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο τον Αργεντινό είναι το μέλλον. Αν αυτό θα τον βρει στη Μπαρτσελόνα και μετά το τέλος της σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ