ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To μακροχρόνιο πλάνο συνεργασίας Μπαρτσελόνα – Χάνσι Φλικ
Μάντσεστερ Σίτι: «Εγκέφαλος» αξίας 130 εκατ. ευρώ στα ραντάρ του Γκουαρντιόλα
Οι ατάκες του θρυλικού Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για Καρέτσα – Κωνσταντέλια (vid)
Το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του Αλεξάντερ-Άρνολντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης
«Καλός παίκτης ο Φερνάντες, αλλά όχι ηγέτης όπως οι Κέιν-Ράις!» (vid)
Η Φόρεστ ετοιμάζει… μυθική πρόταση για τον παιχταρά της Αταλάντα!
Καρέτσας: «Με αποδοκίμαζαν συνεχώς και τους έκανα να σιωπήσουν»
Δύο «Τιτάνες» κυνηγούν τον Βιρτς κι η Λεβερκούζεν θέλει… γη και ύδωρ!
Ετοιμάζει τεράστια… σκούπα το καλοκαίρι ο Αμορίμ!
Ο Κριστιάνο δεν ξέχασε και… εκδικήθηκε τον Χόιλουντ! (vid)
Ο Κίμιχ έδωσε ακόμη μία εμφάνιση που ήταν για… σεμινάριο! (stats)
Γιόχαν Κρόιφ: Born to be alive (vid)
Ούτε Γιόκερες, ούτε Ίσακ: Αυτόν τον επιθετικό θα πάρει η Άρσεναλ το καλοκαίρι!
H UEFA έκανε post και σύγκρινε Καρέτσα με Γιαμάλ! (pic)
Ο Πέδρι σνομπάρει την Χρυσή Μπάλα – «Ξέρω πολύ καλά τι θέλω»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιουβέντους

Ο Πίρλο τελείωσε με… τρόπο τον Κεντίρα!

Ο Αντρέα Πίρλο το είπε το καλοκαίρι και το έκανε πράξη. Έβαλε στον πάγο τον Σάμι Κεντίρα μέχρι εκείνος να το αποδεχθεί και να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους.

Ο Πίρλο τελείωσε με… τρόπο τον Κεντίρα!

Το συμβόλαιο του Σάμι Κεντίρα με τη Γιουβέντους ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ουδείς όμως στο Τορίνο περιμένει να δει τις δύο πλευρές να τερματίζουν τότε τη συνεργασία τους. Ο Γερμανός αμυντικός εδώ και μήνες βρίσκεται στο… ψυγείο. Ειδικά από τη μέρα που ο Αντρέα Πίρλο ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο 33χρονος απλά… εξαφανίστηκε.

Βρίσκεται στη Μεγάλη Κυρία από το καλοκαίρι του 2015. Στα πρώτα χρόνια της παρουσίας του συνέλαβε τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας. Από πέρυσι όμως – ίσως και πρόπερσι – που ο ανταγωνισμός στη μεσαία γραμμή όλο και μεγάλωνε, ο Γερμανός έχανε πόντους. Με τον Πίρλο δε ο Σάμι Κεντίρα ξέχασε τη πάει να πει αρχική ενδεκάδα.

Σάμι Κεντίρα

Ορθάνοιχτη η πόρτα της εξόδου για Κεντίρα

Ο Ιταλός τεχνικός έχει μόνιμα τον έμπειρο άσσο στην εξέδρα περιμένοντας καρτερικά την ώρα της αποχώρησης του από τον σύλλογο. Το καλοκαίρι ο Πίρλο είχε εξαρχής φανερώσει τις προθέσεις του. Ο Σάμι Κεντίρα βρισκόταν στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολόγιζε. Τότε όμως καμία ομάδα δε χτύπησε τη πόρτα της Γιουβέντους. Οι «Μπιανκονέρι» σεβάστηκαν την επιθυμία του Ιταλού προπονητή να μην παίζει ο ποδοσφαιριστής. Ωστόσο επ’ ουδενί ήθελαν να αποχαιρετήσουν τον παίκτη χωρίς οικονομικό όφελος.

Τώρα ο Κεντίρα επιστρέφει ξανά στην μεταγραφική λίστα με την ελπίδα της Γιουβέντους να βρεθεί ο μνηστήρας. Η χρηματιστηριακή αξία του Γερμανού έχει πέσει κατακόρυφα, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα δεν θα βρεθεί η υποψήφια. Το θέμα είναι ο ίδιος ο παίκτης αν ικανοποιηθεί από τη πρόταση που θα έρθει στα ταμεία των πρωταθλητών Ιταλίας.

Έτσι όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά. Ακόμη και αυτό να αποχωρίσει το καλοκαίρι ως ελεύθερος. Ο Σάμι Κεντίρα για την ώρα δεν έχει φανερώσει τις προθέσεις του. Το πιθανότερο σενάριο είναι να αναζητήσει ομάδα από τα προηγμένα πρωταθλήματα. Όμως δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε ομάδα του MLS ή της Αραβίας. Όλα ανοιχτά!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ