Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πλησιάζει τον Ανρί μα δε φθάνει Έιμπραχαμ ο Ζιρού!
Τσέλσι

Πλησιάζει τον Ανρί μα δε φθάνει Έιμπραχαμ ο Ζιρού!

Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση χθες βράδυ του Ζιρού με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας, άλλο καμπανάκι στο μυαλό του Φρανκ Λάμπαρντ στη Τσέλσι.

18.11.2020 | 13:28

H καριέρα του Ολιβιέ Ζιρού θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία. Ο Γάλλος επιθετικός εδώ και πολλά χρόνια ζει μια διπλή ποδοσφαιρική ζωή. Άλλη βιώνει σε συλλογικό επίπεδο άλλη σε εθνικό. Το ισοζύγιο τον διατηρεί στο κορυφαίο επίπεδο αν και μεταξύ μας για εκεί είναι! Όμως γιατί να μην μπορεί o 34χρονος – πλέον – να βρει την ίδια ηρεμία που έχει με τους «τρικολόρ» και στη Τσέλσι;

Ποιοτικός, ψηλός, εξαιρετικός στο σπάσιμο της μπάλας και τακτικός στην επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Ολιβιέ Ζιρού είναι από τους επιθετικούς που θα ήθελε να έχει κάθε προπονητής. Βέβαια εδώ υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Ο Ντιντιέ Ντεσάν στη Γαλλία εμπιστεύεται πολύ περισσότερο τον Ζιρού απ’ ό,τι ο Λάμπαρντ στη Τσέλσι.

Ακόμα αναρωτιέται γιατί δε παίζει στη Τσέλσι ο Ζιρού

Χθες βράδυ, ο έμπειρος φορ σκόραρε δις απέναντι στη Σουηδία βοηθώντας τους Γάλλους να πάρουν ακόμη μία νίκη στο Nations League. Η παρουσία του με τα χρώματα της εθνικής του ομάδας είναι εντυπωσιακή. Συνολικά στη καριέρα του με την εθνική Γαλλίας έχει πετύχει 44 τέρματα απέχοντας λίγα ακόμη από τον μύθο Τιερί Ανρί. Τα επιτεύγματά του λοιπόν δεν τα λες και μικρά. Θέλει και ίσως καταφέρει κιόλας να πετύχει να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «Τρικολόρ».

Τα παιχνίδια όμως με την εθνική του ομάδα ολοκληρώθηκαν και ο ίδιος ήδη επέστρεψε στο Λονδίνο. Εκεί θα βρει μια διαφορετική κατάσταση. Εκεί η φανέλα του βασικού επιθετικού της Τσέλσι ανήκει τον νεαρό Τάμι Έιμπραχαμ. Ο τεχνικός των «Μπλε», Φρανκ Λάμπαρντ επιμένει να κάνει το ίδιο σφάλμα. Να αφήνει τον Ζιρού στον πάγκο και να του δίνει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Έιμπραχαμ δεν έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Ίσως το αντίθετο. Ο ταλαντούχος επιθετικός δείχνει ακόμη άγουρος, ελαφρύς για τα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ. Μήπως ο Λάμπαρντ θα πρέπει να αλλάξει τους ρόλους; Μήπως πρέπει να δώσει την ευκαιρία στον Ζιρού;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version