ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόμα

Ρόμα και Τότι δεν άντεξαν χώρια για πολύ!

Ο βασιλιάς της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα που συνέδε το όνομά του μαζί της και αποτέλεσε σύμβολο για μία ολόκληρη πόλη.

Ρόμα και Τότι δεν άντεξαν χώρια για πολύ!

Ρόμα και Τότι είναι είναι δύο έννοιες ταυτόσημες και από ότι φαίνεται, αυτό θα συνεχίσουν να είναι. Έτσι όπως όλα δείχνουν, ο Φραντσέσκο Τότι θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή στο σύλλογο που τίμησε, λάτραψε και λατρεύτηκε.  Ο εμβληματικός αρχηγός των «τζιαλορόσι» αυτή τη φορά, θα επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα όχι ως παίκτης, αλλά ως παράγοντας. Σε θέση που θα έχει ενεργό ρόλο στα τεκταινόμενα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο θρύλος των Ρωμαίων έμεινε έναν χρόνο εκτός club αφού η σχέση του με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, Τζέιμς Παλότα, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.  Τώρα όμως, φαίνεται ότι έχει η ώρα για την επιστροφή. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει με τη νέα ιδιοκτήτρια οικογένεια, Φρέντκιν. Η νέα διοίκηση έκανε σαφές στον Τότι ότι τον θέλει δίπλα στην ομάδα. Συγκεκριμένα, θέλει να του δώσει τον ρόλο του πρέσβη, έτσι ώστε να αποτελεί την εικόνα’ της ομάδας παγκοσμίως. Παρότι θα είναι πρέσβης όμως, θα έχει ρόλο στα ζητήματα της ομάδας. Ο μύθος του συλλόγου βλέπει με καλό μάτι την πρόθεση του νέου ιδιοκτήτη, αν και θα ήθελε έναν πιο ενεργό ρόλο, όπως αυτόν του τεχνικού διευθυντή.

Ρόμα και Τότι δεν άντεξαν χώρια για πολύ!

Σύμφωνα με το  Calciomercato, ο νέος ιδιοκτήτης της έτερης ομάδας της Ρώμης Ράιαν Φρέντκιν είναι έτοιμος να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Τότι, προκειμένου να αναλάβει το πόστο. Ο Τότι με τη σειρά του είναι έτοιμος να πει το «ναι» αφού και ένας χρόνος μακριά από την ομάδα είναι αρκετά μεγάλο διάστημα.

Ο Τότι θα παίρνει θέση για όλα τα ζητήματα της ομάδας

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί ο λόγος του Τότι σε αρκετά θέματα της ομάδας θα έχει μεγάλη βαρύτητα. Σίγουρα θα έχει γνώμη για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και οι μεταγραφές που ενδέχεται να γίνουν. Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο για τον Τότι, λόγω του θανάτου του πατέρα του από τον κορωνοϊό. Παράλληλα, και ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον ιό με συνέπεια να απομονωθεί προκειμένου να αναρρώσει από αυτόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ