ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

“O Γκεντουζί είναι ένας πολύ μεγάλος πόνος”

Ο πρώην προπονητής του Ματέο Γκεντουζί στη Λοριάν, Μίκαελ Λαντρό, χαρακτήρισε ως ένα καθημερινό πόνο τον Γάλλο μέσο των "κανονιέρηδων".

“O Γκεντουζί είναι ένας πολύ μεγάλος πόνος”

Ο μέσος της Χέρτα, Ματέο Γκεντουζί, δεν είναι από τους πιο εύκολους χαρακτήρες. Το εντελώς αντίθετο για την ακρίβεια. Με αυτήν την άποψη συμφωνεί ο πρώην προπονητής του στη Λοριάν, Μίκαελ Λαντρό. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν χαρακτήρισε τον παίκτη “πόνο” σε καθημερινή βάση. Ωστόσο αναγνώρισε το ταλέντο του.

“Με ενοχλούσε τρομερά, είναι πολύ περίπλοκο να το διαχειριστώ. Μερικές φορές έχει κάποιες συμπεριφορές σε μια ομάδα που είναι πολύ, πολύ σκληρές, αλλά κατά κάποιο τρόπο αυτός είναι. Ένας μεγάλος χαρακτήρας. Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, είναι μαχητής. Έχει ένα υπερβολικό εγώ, αλλά σίγουρα το χρειάζεται. Νομίζω ότι πρέπει να είναι στο προσκήνιο, για να είναι ηγέτης. Πρέπει να είναι αρχηγός ή υπαρχηγός και θα προσπαθήσει να το αξιοποιήσει στο έπακρο” ανέφερε αρχικά ο 41χρονος στο Canal +.

Στη συνέχεια συνέχεια συμπλήρωσε: “Έτσι είναι, και αυτό σημαίνει ότι οι συμπαίκτες του πρέπει να τον δεχτούν όπως είναι. Είναι ένας πόνος σε καθημερινή βάση. Είναι πόνος αλλά από την άλλη πλευρά, είναι ταλαντούχος”.

Ο Αρτέτα άφησε στο περιθώριο τον Γκεντουζί

Ο Γάλλος μέσος έχει επιβεβαιώσει το πόσο δύσκολος χαρακτήρας είναι στη θητεία του στην Άρσεναλ. Ειδικότερα, επί εποχής Αρτέτα θεωρούταν βασικό αλλά συχνά πυκνά προβλημάτιζε με τη συμπεριφορά του. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήρθε τον περασμένο Ιούλιο. Μετά το τέλος ενός ματς με την Μπράιτον έπιασε από το λαιμό τον Μαπέι.

Ο Γκεντουζί δεν απολογήθηκε για την πράξη του και ο Αρτέτα από τότε δεν τον χρησιμοποίησε ξανά. Έτσι, δόθηκε ως δανεικός στη Χέρτα προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, καθώς δεν υπολογιζόταν στην Άρσεναλ.

Ο 21χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στη Λοριάν. Αγωνίστηκε στη γαλλική ομάδα από το 2016 έως το 2018 και φανέρωσε από την πρώτη στιγμή το ταλέντο του. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι επί εποχής Έμερι, ο Ισπανός κόουτς τον ξεκινούσε βασικό από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία του στο σύλλογο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ