ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Τέλος εποχής για Μέσι και Μπαρτσελόνα vol 2!

Μετά από μία περίοδο ηρεμίας το σίριαλ της παραμονής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει και πάλι με τις ενδείξεις να οδηγούν σε διαζύγιο.

Τέλος εποχής για Μέσι και Μπαρτσελόνα vol 2!

Το καλοκαίρι περάσαμε πάρα πολλές μέρες ασχολούμενοι με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός μετά από μία ζωή στην Μπαρτσελόνα αποφάσισε ότι δεν θέλει πια να είναι στην ομάδα και ζήτσε επίσημα να αποχωρήσει. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένας μαραθώνιος σχετικά με την ειδική ρήτρα που είχε στο συμβόλαιό του, με το αν δικαιούται να φύγει ως ελεύθερος και φυσικά, σε σχέση με τους πιθανούς προορισμούς τους.

Τελικά δεν κατέστη δυνατό να φύγει κι έτσι χωρίς να το θέλει, παρέμεινε και αυτήν τη χρονιά στη Βαρκελώνη. Η παραμονή του, έστω και με το ζόρι, ανακούφισε τους οπαδούς τη ομάδας που όλο το καλοκαίρι έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη. Μάλιστα, μετά τον πρώτο αναγνωριστικό μήνα, οι ελπίδες τους για παραμονή του σούπερ σταρ της ομάδας αναπτερώθηκαν. Ειδικά η παραίτηση Μπαρτομέου, συνδέθηκε άμεσα στο μυαλό όλων με την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι. Από ότι φαίνεται όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το μυαλό και η απόφαση του Μέσι δεν αλλάζει. Κάπως έτσι, μπαίνουμε με γοργούς ρυθμούς στον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων αυτού του σίριαλ. Τέλος εποχής για Μέσι και Μπαρτσελόνα vol 2!

Σίτι, ξέσπασμα και για ανανέωση «κουβέντα»

Αυτές τις μέρες άνοιξε και πάλι ο φάκελο Λιονέλ Μέσι και Μπαρτσελόνα. Αρχικά, είχαμε την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Σίτι για τον ποδοσφαιριστή. Η ανανέωση συμβολαίου του Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε ακόμα πιο ζεστή την ομάδα για τον Μέσι που σίγουρα έχει δεχτεί κρούση από τους Πολίτες. Στο μεσοδιάστημα ήρθε το ξέσπασμα του Αργεντινού. Ο 33χρονος σε ανύποπτο χρόνο αντέδρασε και τα έβαλε με όλους και με όλα στην Μπαρτσελόνα. Με αφορμή τις φήμες γύρω από τις σχέσεις του με τον Γκριεζμάν, ο Μέσι χρησιμοποίησε μία ατάκα που δείχνει το πόσο «μαζεμένα» τα έχει μέσα του. Συγκεκριμένα είπε: «Έχω κουραστεί να είμαι πάντα το πρόβλημα σε αυτή την ομάδα» και αυτομάτως άναψε φωτιές. 

Την ίδια ώρα, και ενώ ο Μπαρτομέου αποτελεί παρελθόν, δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη με το συμβόλαιό του. Ο αντικαταστάτης του Μπαρτομέου ακόμα δεν έχει οριστεί και καμία προσπάθεια παραμονής του Λίο δεν έχει γίνει. Παράλληλα, ο σύλλογος έχει τεράστια οικονομική ζημιά και στην ομάδα ετοιμάζονται περικοπές. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης είναι ότι ο καιρός περνάει και σχεδόν έχουμε φτάσει το Γενάρη. Το οποίο και σημαίνει πως ο Μέσι θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ