ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

To πιο ωραίο βράδυ του Φοντέν. Μέχρι το… επόμενο!

Στον έβδομο ουρανό και ίσως πιο... ψηλά, έφτασε ο Φιλ Φοντέν μετά την εμφάνισή του με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, κόντρα στην αντίστοιχη της Ισλανδίας.

To πιο ωραίο βράδυ του Φοντέν. Μέχρι το… επόμενο!

Η εθνική Αγγλίας σιγά- σιγά δείχνει πως χτίζει κάτι καλό για το μέλλον. Έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές που πρωταγωνιστούν τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και με τη φανέλα της. Ένας από αυτούς είναι ο Φιλ Φοντέν.

Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι έλαμψε στο εντός έδρας ματς των “λιονταριών” έκανε πράγματα και θαύματα κόντρα στους Ισλανδούς. Στη νίκη με σκορ 4-0 οργίασε. Σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, ενώ κατάφερε να δώσει ακόμη μία ασίστ.

Λογικό και επόμενο όλα τα φώτα των δημοσιογράφων να πέσουν πάνω του. Δεν είναι τυχαίο ότι οι “πολίτες” πιστεύουν πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη θέση του. Όπως τυχαίο δεν είναι ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα στάζει… μέλι όταν μιλάει για εκείνον σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του. Αυτή η νύχτα... μένει στο μυαλό του Φοντέν!

Αυτή η νύχτα… μένει στο μυαλό του Φοντέν!

Οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις που υπάρχουν από τους Άγγλους για τον Φιλ Φοντέν είναι μεγάλες. Όσο περνάει ο καιρός και όσο εκείνος κάνει ακόμη καλύτερες εμφανίσεις, αυτές μεγαλοποιούνται.

Ωστόσο, μέχρι να φτάσει στην κορυφή έχει δρόμο ακόμη. Το γνωρίζει τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του. Για την ώρα ο νεαρός μεσοεπιθετικός χαίρεται το παρόν. Όπως και πρέπει να συμβαίνει.

Γι’ αυτό το λόγο και δεν μπορούσε να κρύψει με κανένα τρόπο το μεγάλο χαμόγελο που του είχε καρφωθεί στο πρόσωπο μετά την εμφάνισή του κόντρα στην Ισλανδία, όπου σημείωσε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ. Ένα βράδυ που θα θυμάται για πολλά χρόνια.

“Μπορώ να το πω με σιγουριά. Αυτό το βράδυ είναι ένα από τα πιο ωραία της ζωής μου. Αν όχι το πιο ωραίο! Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ το παιχνίδι. Σημείωσα τα πρώτα μου γκολ για την εθνική ομάδα της Αγγλίας και αυτό σημαίνει πάρα πολλά για εμένα. Απλά δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω από τότε. Είναι ένα απίθανο συναίσθημα όλο αυτό και δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ