ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Κάτι παραπάνω από ένα ντέρμπι για την Ατλέτικο

Είναι το παιχνίδι που περιμένουν εδώ και καιρό στην Ατλέτικο, είναι ο αγώνας που αν καταλήξει στη δική τους πλευρά μπορεί να τους απογειώσει σε όλα τα επίπεδα.

Κάτι παραπάνω από ένα ντέρμπι για την Ατλέτικο

Ναι είναι νωρίς να μιλήσει κανείς για πρωτάθλημα. Πολύ νωρίς να εξυψώσει ή να κατεβάσει φαβορί και αουτσάιντερ. Στη Μαδρίτη όμως η μισή πόλη ζει και αναπνέει για την αυριανή συνάντηση. Η αναμέτρηση της Ατλέτικο με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα σημαίνει πολλά για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ενδεχόμενη νίκη δίνει στους «Κοτσονέρος» επιπλέον πίστη στην επίτευξη του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από τη κατάκτηση της κορυφής.

Οι Μαδριλένοι φέτος παρουσιάζονται πληρέστατοι σε όλες τις θέσεις. Η μαγιά είναι η ίδια όμως σε αυτή έχουν προστεθεί και μπολιάσει καλύτερα υλικά. Ακόμη και η αποχώρηση του Τόμας Παρτέι δε φάνηκε στο Wanda Metropolitano. Ο Γκανέζος ανηφόρισε για το Λονδίνο και την Άρσεναλ, όμως ο Τσόλο Σιμεόνε δεν αγχώθηκε ποτέ. Κάλυψε το κενό του με τους Κοντογκμπιά και Τορέιρα δίνοντας παράλληλα επιπλέον αρμοδιότητες στους «παλιούς» της μεσαίας γραμμής.

Όλα για την ώρα δείχνουν να πηγαίνουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Τι μένει; Η νίκη στο ντέρμπι, η οποία θα εκτοξεύσει τη ψυχολογία της Ατλέτικο. Και μετά ποιος την πιάνει! Οι «Ροχιμπλάνκος» δεν θέλουν το «τρίποντο» μονάχα από βαθμολογικής πλευράς. Αγωνιστικά αργά ή γρήγορα το σύνολο του Σιμεόνε θα βρεθεί στη κορυφή καθώς είναι μια ανάσα από αυτή όντας με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Με μια νίκη σαν κι αυτή μπορούν να «χτίσουν» το μέλλον τους. Η Ατλέτικο είναι ο ορισμός της «ομάδας ψυχολογίας», το έει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν. Πως όμως θα καταφέρει να επικρατήσει κόντρα στη παρέα του Λιονέλ Μέσι. Ο Σιμεόνε εδώ και δύο εβδομάδες σκέφτεται τον τρόπο. Ο Αργεντινός γνωρίζει καλά τις αδυναμίες του αντιπάλου του και παρουσιάζεται πανέτοιμος να τις χτυπήσει. Φέλιξ Ατλέτικο

Άμυνα, πίεση ψηλά και Ζοάο Φέλιξ για την Ατλέτικο

Η συνταγή της επιτυχίας της Ατλέτικο είναι γνωστή. Απλά αυτή τη φορά τα υλικά είναι τόσο άριστης ποιότητας κάτι που σημαίνει πως αν εκτελεστεί σωστά το αποτέλεσμα θα αγγίζει το τέλειο. Η άμυνα είναι και πάλι το κλειδί, με τους Σάβιτς και Χιμένεζ να έχουν την εποπτεία των σπουδαίων της Μπαρτσελόνα. Σημαντικό παράγοντα θα παίξει επίσης η μεσαία γραμμή και η πίεση χωρίς τη μπάλα στα πόδια. Τέλος, άπαντες ποντάρουν στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι του Ζοάο Φέλιξ. Ο άνθρωπος επένδυση της Ατλέτικο χρωστάει ένα ηγετικό παιχνίδι σε ντέρμπι. Ήρθε η ώρα…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ