ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

«Κόβονται» τα όνειρα της Ρεάλ για Χάαλαντ…

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ, όμως ο πατέρας του Νορβηγού ξεκαθαρίζει πως η Ντόρτμουντ έχει τον πρώτο λόγο!

«Κόβονται» τα όνειρα της Ρεάλ για Χάαλαντ…

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες με τις εμφανίσεις του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Νορβηγός επιθετικός δείχνει πλέον και στο κορυφαίο επίπεδο πως είναι ένας ποδοσφαιριστής τεράστιας κλάσης που θα κάνει μια μαγική καριέρα. Η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που το… κατάλαβε γρήγορα μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Σάλτσμπουργκ και τον έφερε άμεσα στην Βεστφαλία.

Είναι δεδομένο όμως πως αρκετά μεγαθήρια της Ευρώπης μετανιώνουν για την… μη απόκτηση του το περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο δεν πρόκειται να… μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Μια από τις ομάδες που καίγονται για να τον αποκτήσουν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως ο Νορβηγός έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ και δείχνει να… περνάει υπέροχα στους Βεστφαλούς. Σίγουρα δεν θέλει να “προδώσει” την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι Γερμανοί, που τον εμπιστεύθηκαν περισσότερο από κάθε άλλον σύλλογο. Χάαλαντ

Ο πατέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ με νέες του δηλώσεις… έδειξε πως ξεκάθαρη προτεραιότητα για τον Νορβηγό δεν είναι άλλη από το να παραμείνει στην Ντόρτμουντ. Σίγουρα είναι μια δήλωση…. μήνυμα προς την Ρεάλ Μαδρίτης που θα κάνει κίνηση για να τον φέρει στην Ισπανία.

«Όταν παίζεις καλά είναι δεδομένο πως πολλές ομάδες θα σου χτυπήσουν την πόρτα και θα ενδιαφερθούν για σένα. Αλλά μέχρι στιγμής είναι όλα… σενάρια και μόνο. Έχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας με την Ντόρτμουντ και ο Έρλινγκ είναι χαρούμενος που βρίσκεται σε αυτήν την εξαιρετική ομάδα αυτήν την στιγμή», είπε στο Sport 1.

«Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις όμως το τι θα συμβεί στο μέλλον. Νομίζω όμως πως στόχος του είναι να κερδίσει πολλά τρόπαια με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αυτός είναι και ο στόχος του. Ο Έρλινγκ μπορεί να πετύχει πάρα πολλά στην Γερμανία και μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο», ανέφερε με δηλώσεις του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ