Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λοκατέλι σαν… τρελός θέλει ο Πίρλο στη Γιουβέντους!
Γιουβέντους

Λοκατέλι σαν… τρελός θέλει ο Πίρλο στη Γιουβέντους!

Για τον Αντρέα Πίρλο, ο Μάνουελ Λοκατέλι είναι ο πιο δυνατός και ολοκληρωμένος Ιταλός μέσος τούτη την εποχή. Γι' αυτό τον θέλει απεγνωσμένα στη Γιουβέντους!

20.11.2020 | 16:45

Η τιμή του Μάνουελ Λοκατέλι ανεβαίνει συνεχώς. Ο μέσος της Σασουόλο πλέον, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, κοστολογείται περίπου στα 30 με 35 εκατομμύρια ευρώ! Αλλά όσο θα κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, τόσο η τιμή του θα… εκτοξεύεται!

Όλο και περισσότερες ομάδες πλέον αρχίζουν να ενδιαφέρονται για τον διεθνή Ιταλό μέσο. Ο οποίος είναι ενεργό μέλος και της εθνικής Ιταλίας να υπενθυμίσουμε.

Τον θέλει σαν… τρελός ο Πίρλο στη Γιούβε

Πάντως, αν για κάτι πρέπει να είναι ΠΟΛΥ υπερήφανος ο Λοκατέλι, είναι το εξής. Ότι έχει προκαλέσει τον θαυμασμό και την εκτίμηση ενός… ειδώλου του. Του Αντρέα Πίρλο. Ναι, ο Λοκατέλι είχε δηλώσει παλιότερα πως ο Πίρλο είναι είδωλό του. Όπως άλλωστε εκατομμυρίων ακόμα ανθρώπων στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο.

Με τον άσο της Σασουόλο τώρα, να έχει την τιμή και τη χαρά να απολαμβάνει της ιδιαίτερης εκτίμησης του προπονητή της Γιουβέντους. Ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα τον θέλει σαν… τρελός στους «μπιανκονέρι». Καθώς θεωρεί πως ο Λοκατέλι είναι ο πιο δυνατός και ολοκληρωμένος Ιταλός μέσος της εποχής μας. Των τελευταίων χρόνων.

Βέβαια, η τιμή του, όπως την αναφέραμε παραπάνω, μπορεί να γίνει εμπόδιο. Έχει πάει ήδη στα 30-35 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ συνεχώς αυξάνεται. Και αν ο 22χρονος μέσος συνεχίσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις φέτος, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα… εκτοξευτεί ακόμα περισσότερο το ποσό που είδατε. Η αξία του παίκτη δηλαδή. Η οποία σύμφωνα με το transfermarkt αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακριβώς στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version