ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ο Ζορζίνιο δεν ανανεώνει και περιμένει τον Σάρι!

Ο Ζορζίνιο έχει στα χέρια του πρόταση από την Τσέλσι για ανανέωση του συμβολαίου του αλλά περιμένει να δει την επόμενη ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι.

Ο Ζορζίνιο δεν ανανεώνει και περιμένει τον Σάρι!

Παθολογική φαίνεται να είναι η σχέση του Ζορζίνιο της Τσέλσι με τον Μαουρίσιο Σάρι. Οι δυο τους έχουν δουλέψει μαζί με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Νάπολι, εκεί που ουσιαστικά ο Ιταλός έδειξε το πραγματικό του ταλέντο. Μετέπειτα, ο Σάρι πήγε στην Τσέλσι και με δικιά του απαίτηση έφερε τον Ζορζίνιο στο Λονδίνο. Παίκτης και προπονητής τα πηγαίνουν εξαιρετικά και έχουν τρομερή σχέση. Κάποιοι μάλιστα, κάνουν λόγο για σχέση πατέρα – γιου, καθώς ο κεντρικός μέσος της Τσέλσι έχει τυφλή εμπιστοσύνη. Παρά το δέσιμο των δύο, ο Σάρι απολύθηκε από τους μπλε και έτσι ο Ζορζίνιο πορεύεται χωρίς αυτόν.

Προς το παρόν δείχνει να τα πηγαίνει εξαιρετικά.  Ο Φρανκ Λάμπαρντ ποντάρει στην αξία του Ζορζίνιο και έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της Τσέλσι την ανανέωση του συμβολαίου του. Το τρέχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2022 και ο Άγγλος κόουτς δεν θέλει να περιμένει. Ο 28χρονος Ιταλός, γεννημένος στη Βραζιλία, διεθνής μέσος, αποσχόλησε ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Σε ένα γενικότερο κλίμα αλλαγών στην Τσέλσι, ο Ζορζίνιο ακούστηκε πιθανό να αποχωρήσει. Μάλιστα είχε πρόταση και από την Αρσεναλ. Η Τσέλσι απάντησε αρνητικά και αντ΄αυτού πρότεινε την ανανέωση του συμβολαίου για δύο επιπλέον χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024. Ο ίδιος, όμως, δεν έχει απαντήσει στην πρόταση των «μπλε», καθώς θέλει πολύ να δουλέψει ξανά με τον Μαουρίσιο Σάρι. Μήπως και οι δρόμοι τους ξανασυναντηθούν. Ο Ζορζίνιο δεν ανανεώνει και περιμένει τον Σάρι!

Φεύγει μόνο αν του το ζητήσει ο Σάρι

Για το εν λόγω ζήτημα, μίλησε και ο ατζέντης του παίκτη. Ο Ζοάο Σάντος, με δηλώσεις του στο «Calciomercato» τόνισε πως ο πελάτης του θα φύγει από την Τσέλσι μόνο αν του το ζητήσει ο Σάρι: «Εχουν μια εξαιρετική προσωπική σχέση και ο Ζορζίνιο τον εμπιστεύεται απόλυτα. Αν ο Σάρι είχε μείνει στη Γιουβέντους, τότε θα είχε πάει κι αυτός. Περιμένει να δει σε ποια ομάδα θα δουλέψει ξανά ο Ιταλός προπονητής και δεν αποκλείεται να ζητήσει τότε μεταγραφή από την Τσέλσι. Είναι ικανοποιημένος στο Λονδίνο, αλλά αν του ζητήσει ο Σάρι να φύγει, τότε θα φύγει.» Ο Ζορζίνιο αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 από τη Νάπολι, αντί 43 εκατ. ευρώ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ