Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν περιμένει άλλο ο Ίσκο – Αποχωρεί από τον Γενάρη!

Ο Ίσκο δεν αντέχει άλλο να μένει στον πάγκο και αποφάσισε να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλιστα θέλει να το κάνει αμέσως, δηλαδή από τον Γενάρη.

Τα πράγματα με τον Ίσκο και τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν πάνε καθόλου καλά εδώ και πολύ καιρό. Ο Ισπανός ανήκει στους ποδοσφαιριστές της χρυσής εποχής της Βασίλισσας. Ο Ίσκο μαζί με όλους τους άλλους μεγάλους των Μερένχες, βίωσαν εκείνα τα τρομερά χρόνια που η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν σάρωνε τα πάντα στο διάβα της. Οι κατακτήσεις των συνεχόμενων Τσάμπιονς Λιγκ ήταν κάτι το ανεπανάληπτο και κάτι πουν θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες όλων. Ειδικά οι οπαδοί της ομάδας, δεν γίνεται να ξεχάσουν αυτό που βίωσαν.

Ο Ίσκο λοιπόν, μέλος εκείνης της φουρνιάς και κατά πολλούς, σημαντικό μέλος εκείνης της φουρνιάς, στην πορεία έχασε κάπου τον δρόμο του. Αρχικά η ομάδα άλλαξε και μέσα από αυτό θα έπρεπε να αλλάξει και εκείνος. Η νέα Ρεάλ θα έπρεπε να ξεκινάει από αυτόν και να βασίζεται πάνω του. Παρόλα αυτά, τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβη. Οι τραυματισμοί άφησαν πολύ πίσω τον Ίσκο. Ειδικά το γεγονός ότι κάθε φορά που επέστρεφε, μετά από λίγο έμενε πάλι εκτός, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, τον τσάκισε. Ποτέ δεν μπόρεσε ουσιαστικά να επανέλθει και κάπου χάθηκε. Από ότι φαίνεται, πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και ο Ισπανός θα πρέπει να αποχωριστεί την αγαπημένη του Ρεάλ. Δεν περιμένει άλλο ο Ίσκο - Αποχωρεί από τον Γενάρη!

Φεύγει εδώ και τώρα

Ο Ίσκο το τελευταίο διάστημα δεν περνάει καθόλου καλά και αυτό φαίνεται. Αν και είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να προσφέρει, πλέον δεν αποτελεί βασική επιλογή του Ζιντάν. Η αποχή τον έχει κρατήσει πίσω και ο προπονητής δεν παίρνει από αυτόν αυτά που θέλει. Αυτά τουλάχιστον που θα τον έχριζαν και πάλι βασικό. Έτσι τον έχει περιορίσει σε έναν πιο «δεύτερο» ρόλο. Αυτό ο Ίσκο, όσο υπομονή κι αν έκανε, δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο. Πήρε την απόφασή του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ θέλει να φύγει εδώ και τώρα. Οι πληροφορίες αναφέρει ότι έχει ενημέρωσει ήδη τον Πέρεθ ότι θέλει να φύγει τον Γενάρη. Θέλει να πάει κάπου να παίζει ώστε να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ