ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Έμερι συγκίνησε κάθε οπαδό της Άστον Βίλα με τις δηλώσεις του!
Μπέλιγχαμ: «Στη Ρεάλ Μαδρίτης… τερματίζεις το ποδόσφαιρο! Δεν πάει πιο ψηλά μετά!»
Τέλος εποχής στη Γουέστ Χαμ: Φεύγει ο Μόγες!
Ο Αλόνσο… μίλησε – Η Λεβερκούζεν φουλάρει για το αστέρι της Χιρόνα!
Πέρασαν 40 χρόνια… από το ξύλο του Μαραντόνα – Διέλυσε όλη την Μπιλμπάο ο GOAT (vid)
Γιουνάιτεντ: Οι σταρ της ομάδας αποφάσισαν – Αυτόν θέλουν για προπονητή!
Φαν Ντάικ: «Λίβερπουλ, σε αγαπώ! Στην νέα εποχή, εγώ θα είμαι εδώ…»
Τα αστέρια που θα χάσουν (ή και όχι) το Euro 2024!
Ρεάλ, το μεγαλείο σου – Παράταση στον τίτλο… ως ένδειξη σεβασμού!
Ντι Μαρία και στα 36… τους γλεντάς – Βρήκε νέα ομάδα ο πρωταθλητής κόσμου (vid)
Αποκαλυπτικός Τεν Χαγκ: «Σύγκρουση με τον Σάντσο, αλλά…»
Μπαρτσελόνα – NIKE: Μία σχέση με εντάσεις λόγω… Λεβαντόφσκι και ενός «Μ»!
Ο Ζιντάν… τελείωσε δημόσια την Μπάγερν Μονάχου!
Γιουβέντους: Το σχόλιο του Αλέγκρι για το μέλλον του!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ήταν έτοιμος να φύγει και τώρα… δέχεται πρόταση ανανέωσης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν περιμένει άλλο ο Ίσκο – Αποχωρεί από τον Γενάρη!

Ο Ίσκο δεν αντέχει άλλο να μένει στον πάγκο και αποφάσισε να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλιστα θέλει να το κάνει αμέσως, δηλαδή από τον Γενάρη.

Δεν περιμένει άλλο ο Ίσκο – Αποχωρεί από τον Γενάρη!

Τα πράγματα με τον Ίσκο και τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν πάνε καθόλου καλά εδώ και πολύ καιρό. Ο Ισπανός ανήκει στους ποδοσφαιριστές της χρυσής εποχής της Βασίλισσας. Ο Ίσκο μαζί με όλους τους άλλους μεγάλους των Μερένχες, βίωσαν εκείνα τα τρομερά χρόνια που η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν σάρωνε τα πάντα στο διάβα της. Οι κατακτήσεις των συνεχόμενων Τσάμπιονς Λιγκ ήταν κάτι το ανεπανάληπτο και κάτι πουν θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες όλων. Ειδικά οι οπαδοί της ομάδας, δεν γίνεται να ξεχάσουν αυτό που βίωσαν.

Ο Ίσκο λοιπόν, μέλος εκείνης της φουρνιάς και κατά πολλούς, σημαντικό μέλος εκείνης της φουρνιάς, στην πορεία έχασε κάπου τον δρόμο του. Αρχικά η ομάδα άλλαξε και μέσα από αυτό θα έπρεπε να αλλάξει και εκείνος. Η νέα Ρεάλ θα έπρεπε να ξεκινάει από αυτόν και να βασίζεται πάνω του. Παρόλα αυτά, τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβη. Οι τραυματισμοί άφησαν πολύ πίσω τον Ίσκο. Ειδικά το γεγονός ότι κάθε φορά που επέστρεφε, μετά από λίγο έμενε πάλι εκτός, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, τον τσάκισε. Ποτέ δεν μπόρεσε ουσιαστικά να επανέλθει και κάπου χάθηκε. Από ότι φαίνεται, πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και ο Ισπανός θα πρέπει να αποχωριστεί την αγαπημένη του Ρεάλ. Δεν περιμένει άλλο ο Ίσκο - Αποχωρεί από τον Γενάρη!

Φεύγει εδώ και τώρα

Ο Ίσκο το τελευταίο διάστημα δεν περνάει καθόλου καλά και αυτό φαίνεται. Αν και είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να προσφέρει, πλέον δεν αποτελεί βασική επιλογή του Ζιντάν. Η αποχή τον έχει κρατήσει πίσω και ο προπονητής δεν παίρνει από αυτόν αυτά που θέλει. Αυτά τουλάχιστον που θα τον έχριζαν και πάλι βασικό. Έτσι τον έχει περιορίσει σε έναν πιο «δεύτερο» ρόλο. Αυτό ο Ίσκο, όσο υπομονή κι αν έκανε, δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο. Πήρε την απόφασή του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ θέλει να φύγει εδώ και τώρα. Οι πληροφορίες αναφέρει ότι έχει ενημέρωσει ήδη τον Πέρεθ ότι θέλει να φύγει τον Γενάρη. Θέλει να πάει κάπου να παίζει ώστε να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ