Λίβερπουλ

Έπαθε την… πλάκα του ο Κλοπ με τους πιτσιρικάδες της Λίβερπουλ!

Με το στόμα... ανοιχτό έμεινε ο Γιούργκεν Κλοπ όταν είδε μερικούς από τους καλύτερους πιτσιρικάδες της Λίβερπουλ εν δράσει στο νέο προπονητικό κέντρο.

Ο ένας ποδοσφαιριστής μετά τον άλλον τραυματίζονται στη Λίβερπουλ. Τα πράγματα για τον Γιούργκεν Κλοπ και τους συνεργάτες του μόνο εύκολα δεν είναι. Ο Γερμανός το γνωρίζει πολύ καλά.

Παρόλα αυτά δεν χάνει την αισιοδοξία του. Ούτε και την πίστη του προς τους παίκτες που του έχουν απομείνει και είναι έτοιμοι για όλα. Στο 100%. Ήδη στην Αγγλία έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γραφτεί ακόμη περισσότερα όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση των πρωταθλητών Αγγλίας, ενόψει Ιανουαρίου.

Ποιος μπορεί να πάρει, πόσα πρέπει να δώσει σε ποιες θέσεις. Αλλά ο “Κλόπο” κρατάει αποστάσεις, μιας και εκείνος φαίνεται πως γνωρίζει τι μπορεί να κάνει για να αναστρέψει το κλίμα. Πως θα φέρει μία κατάσταση που έχει πολλά αρνητικά και πολλές δυσκολίες να είναι υπέρ του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των “κόκκινων” ο τεχνικός της Λίβερπουλ είδε πολλούς παίκτες από τις ακαδημίες του συλλόγου. Με την πλειοψηφία εξ αυτών να αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα. Τα αποτελέσματα ήταν τέτοια που έκαναν τον Κλοπ να μην πιστεύει στα… μάτια του! Πιστεύει στα... νιάτα της Λίβερπουλ ο Κλοπ! 

Πιστεύει στα… νιάτα της Λίβερπουλ ο Κλοπ!

Πριν από μερικές ημέρες η Λίβερπουλ αποχαιρέτισε το ιστορικό της προπονητικό κέντρο. Το “Μέλγουντ”. Πλέον οι πρωταθλητές Αγγλίας πηγαίνουν κάθε ημέρα στο Κιρκμπάι.

Εκεί, όπου εδώ και λίγα χρόνια δίνουν το “παρών” σε καθημερινή βάση οι περισσότερες “μικρές” ομάδες της Λίβερπουλ. Έτσι ο Γιούργκεν Κλοπ και οι συνεργάτες του έχουν ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες, ώστε να βλέπουν από κοντά τα “φυντάνια” του μέλλοντος και να τα αξιολογούν.

Μάλιστα, λόγω των εθνικών ομάδων στην πρώτη ομάδα παρουσιάστηκαν οκτώ πιτσιρικάδες. Από αυτούς εκείνοι που έκαναν τρομερή εντύπωση στον Γερμανό προπονητή ήταν οι παρακάτω: Λουίς Λόνγκσταφ, Πολ Γκλάτσελ, Λέιτον Κλάρκσον και Τζέικ Τσέινς.

“Είμαστε τυχεροί που έχουμε στις ακαδημίες μας τέτοιους παίκτες με τόσο μεγάλο ταλέντο. Πιστεύω ότι σύντομα θα πάρουν τις ευκαιρίες τους”, φέρεται να είπε όλο νόημα σε δημοσιογράφους ο Κλοπ όταν του έγινε σχετική ερώτηση.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε και κάτι άλλο. Ότι οι νεαροί που έχει “γεννήσει” ο “Κλόπο” μόνο λίγοι δεν είναι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ