ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρί Σεν Ζερμέν

Επιτέλους έτοιμος για βασικός ο Νεϊμάρ!

Ετοιμάζεται για επιστροφή στη βασική ενδεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ, όπως αποκάλυψε ο προπονητής των Παριζιάνων, Τόμας Τούχελ.

Επιτέλους έτοιμος για βασικός ο Νεϊμάρ!

Μια Παρί Σεν Ζερμέν που δεν μας συνηθίζει εμφανίστηκε χθες στο Μόντε Κάρλο. Ηττήθηκε κατά κράτος από τη Μονακό με 3-2, αν και βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 0-2! Και μπορεί να μπήκε στο ματς για μισή ώρα ο Νεϊμάρ, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε μετά από 20 μέρες στην αγωνιστική δράση. Από το ματς με την Ντιζόν που έπαιξε για μόλις δυο λεπτά είχε να πατήσει χορτάρι. Έχασε ένα ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λειψία, στην ήττα με 2-1 από τους Γερμανούς. Επίσης απώλεσε άλλα δυο παιχνίδια για το πρωτάθλημα ο 28χρονος σούπερ σταρ της ομάδας του Παρισιού.

Πλέον, είναι υγιής και θέτει υποψηφιότητα για βασικός στον αγώνα με τη Λειψία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επιθετικός της Παρί λογικά θα ξεκινήσει στο κρίσιμο παιχνίδι της Τρίτης, ενάντια στην Λειψία, μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, όπως δήλωσε ο προπονητής των Παριζιάνων, Τόμας Τούχελ.

Νεϊμάρ

Χρειάζεται τον Νεϊμάρ η Παρί

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε από απουσία τριών εβδομάδων όπως προείπαμε. Ο Τούχελ προσπάθησε να του δώσει λίγο ρυθμό αγώνα πριν τη σύγκρουση στο Παρίσι στο Champions League. «Ο Νεϊμάρ; Είναι αποφασισμένος. Ναι, θα ξεκινήσει ενάντια στη Λειψία», δήλωσε ο Tούχερ στη γαλλική αθλητική εφημερίδα L’Equipe.

Να αναφέρουμε πως η Παρί βρίσκεται σε πολύ άβολη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Καθώς είναι στην τρίτη θέση με τρεις βαθμούς, τρεις πίσω από τη Λειψία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τρία ακόμη παιχνίδια να υπολοίπονται.

Αξίζει να προστεθεί πως ο Νεϊμάρ χρειάζεται να βρει τα πατήματά του. Φέτος στη σεζόν μετράει μόλις δυο γκολ σε επτά εμφανίσεις με τη φανέλα της Παρί σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει χάσει βέβαια ένα ματς από κορωνοϊό, αυτό με τη Λανς στην πρεμιέρα της Ligue 1. Ακόμη, δεν έχει παίξει σε δυο συναπτά παιχνίδια λόγω κόκκινης κάρτας. Εκείνης που είχε πάρει στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Συνεπώς, το ματς με τη Λειψία θα είναι κομβικό για την επαναφορά του στις καλές εμφανίσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ