ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Κόλλησε στο Μαδριγάλ η – μισή – Ρεάλ (vid)

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες στοίχισαν στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «Βασίλισσα» να μένει στο 1-1 στο Μαδριγάλ αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια.

Κόλλησε στο Μαδριγάλ η – μισή – Ρεάλ (vid)

Στο πάντα επικίνδυνο Μαδριγάλ βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Βιγιαρεάλ φιλοξένησε τους Μαδριλένους στα πλαίσια της 1οης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Η «Βασίλισσα» ταξίδεψε με πολλές απουσίες γνωρίζοντας εξαρχής πως το έργο της θα ήταν πολύ δύσκολο. Απέναντί της η ομάδα του Ουνάι Έμερι, ένα μαχητικό σύνολο το οποίο έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ της Βιγιαρεάλ ευτύτηχσαν να προηγηθούν. Δράστης για την ομάδα του Ζιντάν ο Μαριάνο, με τον ταλαντούχο επιθετικό να παραβιάζει την εστία του Σέρχιο Ασένχο. Το γρήγορο προβάδισμα της Ρεάλ βραχυκύκλωσε τους γηπεδούχους οι οποίοι χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να συνέλθουν.

Στη συνέχεια του αγώνα η Βιγιαρεάλ μπόρεσε να ισορροπήσει. Ανέκτησε τη κατοχή της μπάλας και με τον Παρέχο ως οδηγό στην επίθεση προσπάθησε να δημιουργήσει τους κινδύνους. Παρόλα αυτά καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε έξυπνη στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έδωσε χώρο στον αντίπαλο της και έπαιξε το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Τα πρώτα 45′ κύλησαν στη μετριότητα με το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα που έφερε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο Μορένο πλήγωσε από την άσπρη βούλα τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό. Κακός ρυθμός στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στην άμυνα της «Βασίλισσας». Τρινκιέρος, Παρέχο και Ιμπόρα κέρδισαν τη μάχη της μεσαίας γραμμής παρόλα αυτά στερούνται τελικής προσπάθειας. Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας μεγάλες απουσίες στην ενδεκάδα της μπόρεσε να διαχειριστεί όσο το δυνατόν πιο μακριά τους αντιπάλους της.

Από το 70 και μετά ο ρυθμός άνοιξε με τις δύο ομάδες να χάνουν τις ευκαιρίες τους. Η Βιγιαρεάλ πίεσε και τελικά κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Εστουμπινιάν κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κουρτουά στο 74′. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μορένο, με τον Ισπανό να ισοφαρίζει στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του πορτιέρο της Ρεάλ. H πίεση από πλευράς γηπεδούχων συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, ωστόσο το σκορ παρέμεινε στο 1-1 μέχρι το φινάλε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ