ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Ο Χάαλαντ είναι το golden boy για το 2020

Ο στράικερ της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, αναδείχθηκε ως κορυφαίος παίκτης κάτω των 21 κερδίζοντας το βραβείο του golden boy για το 2020.

Ο Χάαλαντ είναι το golden boy για το 2020

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο μεγάλος νικητής του βραβείου “Golden boy” για το 2020, που απονέμει κάθε χρόνο η ιταλική εφημερίδα “Tuttosport” στον καλύτερο παίκτη του κόσμου κάτω των 21 ετών. O άσος της Ντόρμουντ διαδέχθηκε τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος κέρδισε το σχετικό βραβείο την περσινή χρονιά.

Ο 20χρονος κέρδισε μία σειρά από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση της συγκεκριμένης ατομικής διάκρισης. Ειδικότερα, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φάτι, τερμάτισε δεύτερος στη ψηφοφορία. Ο αριστερός μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις συμπλήρωσε την τριάδα. Τέλος, ο συμπαίκτης του στη Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο και το 18χρονο αστέρι της Ρεν, Εντουάρντο Καμαβίγκα τερμάτισαν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Τα εξωπραγματικά νούμερα του Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ καθιερώθηκε την περσινή χρονιά στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή. Ειδικότερα, με τη Σάλτσμπουργκ και τη Ντόρτμουντ πέτυχε 44 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις για τη σεζόν 19/20. Επίσης, πέτυχε 16 τέρματα σε 18 εμφανίσεις με τη φανέλα των Βεστφαλών, στους οποίους μετακόμισε τον περσινό Γενάρη.

Ανάμεσα στους παίκτες της Μπουντεσλίγκα που έχουν σκοράρει τουλάχιστον 10 γκολ, μόνο ο Λεβαντόφσκι (81,2) έχει καλύτερο ποσοστό γκολ/ λεπτά συμμετοχής από τον Νορβηγό (81.7).

Ο Χάαλαντ μετράει 6 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές στη φετινή Μπουντσλίγκα. Παράλληλα, έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 4 φορές σε 3 παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, συνολικά σε 11 εμφανίσεις στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετράει 11 γκολ.

Έρχεται με φόρα ο Μουκόκο

Μεγάλη ημέρα η χθεσινή για τον Γιουσουφά Μουκοκό. Μια μέρα που θα την θυμάται για πάντα. Η Μπουντεσλίγκα κάνει στον νεαρό επιθετικό το καλύτερο δώρο γενεθλίων. Ο 16χρονος πλέον – αφού σήμερα σβήνει τα κεράκια – έχει το δικαίωμα να βρίσκεται από εδώ και στο εξής στα σχέδια της πρώτης ομάδας της Ντόρτμουντ.

Η παρουσία του Γιουσουφά Μουκοκό στην πρώτη ομάδα αναμφίβολα ενισχύει τον ανταγωνισμό στη γραμμή κρούσης των Βεστφαλών. Ο Γερμανός άσσος ενδέχεται να προβληματίσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Μη ξεχνάμε πως ο ίδιος ο Νορβηγός έχει πει τα καλύτερα για τον ταλαντούχο επιθετικό. Άπαντες στο Ντόρτμουντ θεωρούν δεδομένη την επιτυχία του. Πολλοί μάλιστα μιλούν ήδη για το νέα αστέρι της ομάδας και κατ’ επέκταση του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ