ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ο χειρότερος Γκουαρντιόλα όλων των εποχών!

Η Σίτι έχει μαζέψει μόλις 12 βαθμούς σε 8 αγωνιστικές, στο χειρότερο ξεκίνημα σε πρωτάθλημα στα 13 χρόνια προπονητικής καριέρας του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο χειρότερος Γκουαρντιόλα όλων των εποχών!

Η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε την ήττα από την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο με 2-0 και μάλιστα πάτησε κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ. Αντίθετα οι Πολίτες, με 12 βαθμούς στα 8 πρώτα παιχνίδια που έχουν δώσει, βρίσκονται ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας. Ο Μουρίνιο «κλείδωσε» τον Πεπ Γκουαρντιόλα και με το ποδόσφαιρο που αγαπάει, έκανε μεγάλη νίκη απέναντι στη Σίτι που παραήταν φλύαρη σε όλο το ματς. Σον και Λο Σέλσο οι σκόρερς για τους Πετεινούς, με τον Νοτιοκορεάτη μάλιστα, να σκοράρει για πέμπτο σερί ματς απέναντι στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Τα πράγματα για τον Γκουαρντιόλα και τους παίκτες του φαίνεται από την αρχή της σεζόν ότι δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Μπορεί ο Καταλανός προ ημερών να είχε δηλώσει απόλυτα ευχαριστημένος και μάλιστα είχε πει ότι είναι «πιο ευχαριστημένος από ποτέ», η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Η Σίτι δεν έχει τη σπυρτάδα του παρελθόντος. Δεν είναι αποφασιστική και κυρίως επιθετικά δεν θυμίζει σε τίποτα την γνωστή ομάδα Πεπ. Μπορεί ο Κουν Αγκουέρο να είναι τραυματίας, αλλά αυτό από μόνο του δεν αποτελεί δικαιολογία. Για την ακρίβεια το πρόβλημα μοιάζει να είναι βαθύτερο. Οι αυτοματισμοί έχουν χαθεί. Σανέ και Νταβίντ Σίλβα δεν υπάρχουν. Και ένας Ντε Μπρούιν από μόνος του δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη. Ο χειρότερος Γκουαρντιόλα όλων των εποχών!

Ο πιο κακός Γκουαρντιόλα στην καριέρα του

Όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί ο Γκουαρντιόλα, η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει προβληματικά. Και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Με μόλις 12 βαθμούς ύστερα από οκτώ αγωνιστικές (από τους 24 που έχουν διεκδικήσει), οι Πολίτες κάνουν κάκιστο ξεκίνημα. Τόσο κάκιστο, που είναι το χειρότερο με διαφορά, στα 13 χρόνια προπονητικής καριέρας του Καταλανού. Το μόνο ελαφρυντικό που μπορεί να υπάρξει σε όλο αυτό, δεν είναι οι δηλώσεις Γκουαρντιόλα, αλλά ούτε οι τραυματισμοί. Το μόνο που μπορεί να σταθεί ως αντίβαρο είναι ότι ο κόουτς της Σίτι μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλά στάνταρς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ