ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Άστον Βίλα σμπαραλιάζει τους μεγάλους και παίρνει αστέρι αξίας 70 εκατ. ευρώ
O Μάρκο Ρόις έχει κεντράρει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του!
Ντέκο και Τσάβι ονειρεύονται το ιδανικό 6αρι για την Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης vs Τόμας Τούχελ: Η παράδοση προμηνύει… μακρά νύχτα (stats)
Πογέτ: «Τεχνίτης ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, άλλο είναι αυτό που του λείπει»
To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης
H Λίβερπουλ «κάηκε» αλλά το Νησί επιμένει στην έλευση του Αμορίμ
Η Ντόρτμουντ στον τελικό και οι Βεστφαλοί… στην νοσοκόμα τους (pics)
Η γκριμάτσα του Μπαπέ όταν τον ρώτησαν για το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν (vid)
Μπαρτσελόνα: «Μαγειρεύει» από τώρα για το 2025 με συνταγή από το Παρίσι
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Πανέτοιμος για Λέστερ ο Ρόμπερτσον!

Παρά τις αρχικές ανησυχίες, ο Άντι Ρόμπερτσον φαίνεται πως θα δώσει τελικά το παρών στο ντέρμπι της Λίβερπουλ κόντρα στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς

Πανέτοιμος για Λέστερ ο Ρόμπερτσον!

Η ατυχία έχει χτυπήσει…κόκκινο τις τελευταίες ημέρες για τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει χτυπηθεί από πολλούς τραυματισμούς σημαντικών παικτών, αλλά και από τον κορωνοϊό, στην περίπτωση του Σαλάχ. Ωστόσο, ήρθε η ώρα για ένα καλό νέο για τους “κόκκινους” που ακούει στο όνομα Άντι Ρόμπερτσον.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας των πρωταθλητών Αγγλίας αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σκωτίας. Έτσι, υπήρχαν φόβοι ότι θα λείψει από κάποια παιχνίδια της ομάδας του.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Ρόμπερτσον επιβεβαίωσε πως είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με τη Λέστερ, κάτι που λύνει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Γιούργκεν Κλοπ.

“Είμαι έτοιμος να παίξω. Η αλήθεια είναι ότι ήταν εξαντλητικό το παιχνίδι κόντρα στη Σερβία. Παίξαμε ένα μεγάλο ματς που διήρκεσε 120 λεπτά. Την Κυριακή λοιπόν δεν μπορούσα να αγωνιστώ και πάλι, δεν έπρεπε να ρισκάρω. Τώρα όμως είμαι έτοιμος για τη Λέστερ”, ξεκαθάρισε ο Ρόμπερτσον στο επίσημο σάιτ της ομάδας. Ρόμπερτσον

Παράλληλα, ο Ρόμπερτσον αναφέρθηκε και στα πάμπολλα προβλήματα που οφείλει να ξεπεράσει η ομάδα του κόντρα στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς. Ο 26χρονος άσος είναι πεπεισμένος ότι η Λίβερπουλ θα δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο, παρά τις δυσκολίες που της έχουν παρουσιαστεί.

“Για μας δεν αλλάζει τίποτα. Ας ασχολούνται όλοι οι άλλοι με τους τραυματισμούς μας. Εμείς μπορούμε να συγκεντρωθούμε και όσοι είμαστε υγιείς να μπούμε και να παίξουμε. Έχουμε μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ.

Έχουμε επίσης νεαρούς παίκτες που είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Εφόσον βρίσκεσαι στην προπόνηση της Λίβερπουλ, σημαίνει ότι είσαι αρκετά καλός και μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις”, κατέληξε ο Σκωτσέζος αμυντικός.

Η ετοιμότητα του Ρόμπερτσον είναι πολύ πιθανό να πάει ακόμα πιο πίσω το ντεμπούτο του Κώστα Τσιμίκα στην Πρέμιερ Λιγκ. Το παιχνίδι με τη Λέστερ είναι πολύ δύσκολο και εφόσον ο Ρόμπερτσον είναι καλά, η λογική λέει ότι ο Κλοπ θα του δώσει ξανά τη φανέλα βασικού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ