Γιουβέντους

Πίρλο: «Πρέπει να διψάμε για τη νίκη, επί 90 λεπτά»!

Για την ταυτότητα της Γιουβέντους μίλησε ο Αντρέα Πίρλο και για τη... δίψα που πρέπει να έχει, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, για τη νίκη!

Ο Αντρέα Πίρλο αντικατέστησε τον Μαουρίτσιο Σάρι στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι. Με στόχο όχι να διατηρήσει τα σκήπτρα εντός συνόρων. Αν ήταν αυτός ο στόχος θα παρέμενε στον πάγκο ο Σάρι. Αλλά το βλέμμα βρίσκεται στην κατάκτηση του Champions League. Αυτός είναι ο διακαής πόθος των «μπιανκονέρι»!

Χωρίς πάθος, διάθεση, σχέδιο και προγραμματισμό, στην κορυφή της Ευρώπης δεν έφτασε κανείς. Και από την ομάδα του ο Πίρλο ζητάει όλα αυτά και ακόμη περισσότερα από τους παίκτες του. Ο Ιταλός τεχνικός λοιπόν, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως η Γιουβέντους πρέπει να παίζει σε κάθε ματς για τη νίκη. Διότι αυτή είναι η ταυτότητα. Pirlo says Juventus are work in progress after Roma draw | SuperSport

Ενώ τόνισε, πως τα επόμενα 10 ματς μέχρι τα Χριστούγεννα, είναι «τελικοί»!

«Το πρωτάθλημά μας ξεκινάει τώρα. Από τώρα μέχρι και τα χριστούγεννα έχουμε να παίξουμε 10 παιχνίδια. Θέλω τα παιδιά να δείξουν μία διαφορετική εκδοχή. Θέλω να παλέψουν περισσότερο. Θα αγωνιστούμε σε αυτά τα 10 ματς, λες και είναι τελικοί.

Πρέπει να είμαστε πεινασμένοι για νίκες. Κάθε ματς πρέπει να το νικάμε. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να διψάμε για τη νίκη. Πρέπει να τα δίνουμε όλα πάντα. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η νοοτροπία της Γιουβέντους όλα τα χρόνια!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πίρλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ