ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Ποιος Μίδας; Το άγγιγμα του Χάαλαντ είναι χρυσός! (vid)

Ακόμη ένα one man show από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ στην εκτός έδρας νίκη της Ντόρτμουντ επί της Χέρτα με σκορ 5-2.

Ποιος Μίδας; Το άγγιγμα του Χάαλαντ είναι χρυσός! (vid)

Αυτά που κάνει ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν έχουν ξαναγίνει. Κάποιος τόσο μικρός σε ηλικία να πετυχαίνει τόσα πολλά. Το πρωί του Σαββάτου (21/11) ο νεαρός επιθετικός αναδείχτηκε “Golden Boy” για το 2020. 

Μερικές ώρες αργότερα έκανε το καλύτερο δώρο στον… εαυτό του. Όχι ένα, ούτε δύο. Αλλά τέσσερα γκολ σημείωσε στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Χέρτα στη νίκη με 5-2 στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Ντεμπούτο και γι’ ακόμη έναν επιθετικό που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον και ανήκει στους Βεστφαλούς. Τον Γιουσουφά Μουκοκό.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Δεν είναι ένα ή δύο ματς. Δεν είναι ένας ή δύο μήνες. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ από τις αρχές της περασμένης σεζόν μέχρι και τώρα πάει με το πόδι κολλημένο στο… γκάζι. Δεν σταματάει να σκοράρει. Δεν σταματάει να σημειώνει νέα ρεκόρ και κάνει δικά του πολλά και διαφορετικά βραβεία. Εν γένει δεν παύει να είναι σημείο αναφοράς και κουβέντας. Όχι μόνο για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και γενικότερα.

Το βράδυ που μόλις είχε κατακτήσει τον τίτλο του “Golden Boy” ήταν δικό του. Το έκανε δικό του. Όπως ένα σωρό άλλα και άλλα. Με τα γκολ του. Η Χέρτα προηγήθηκε στο πρώτο μέρος. Στο 33′ ο Κούνα έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Καλά ως εκεί.

Γιατί από εκείνο το σημείο και έπειτα τα φώτα όλων στράφηκαν πάνω στον Νορβηγό φορ των φιλοξενούμενων. Το παιδί θαύμα της Ντόρτμουντ έκανε και πάλι το… θαύμα του. Η αρχή έγινε στο 47′. 1-1. Πριν καν καλά- καλά να καταλάβουν οι Βερολινέζοι τι έγινε και πώς ο Χάαλαντ πανηγύριζε το δεύτερο γκολ του! Ανατροπή στο ματς χάρη στον Σκανδιναβό πιτσιρικά που έμοιαζε και ήταν ασταμάτητος.

Αλλά δεν είχε καμία πρόθεση να σταματήσει εκεί. Το 3-1 με τον Χάαλαντ έγινε στο 62′. Κάπου εκεί έβαλε την… πινελιά του ο Γκερέιρο στο 70′, “γράφοντας” το 4-1. Το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει. Το μόνο που έκανε η Χέρτα ήταν να μειώσει με τον Κούνα από το σημείο του πέναλτι, διαμορφώνοντας το 4-2 από το σημείο του πέναλτι. Κάπου εκεί “χτύπησε” εκε νέου ο Χάαλαντ, φτάνοντας την “τεσσάρα” σε προσωπικά τέρματα στο 79′. Ακόμη ένα βράδυ ήταν δικό του.

Παρόλα αυτά βγήκε ως αλλαγή και στη θέση του πέρασε ένα άλλο πιτσιρίκι που φαίνεται να έχει πολύ λαμπρό μέλλον ο Γιουσουφά Μουκοκό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ