Μίλαν

Τότι για Ζλάταν: «Και στα 50 του θα παίζει με… ένα πόδι»!

Πιο εγκωμιαστικά λόγια δεν θα μπορούσε να πει ο Φραντσέσκο Τότι για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ακόμα και σε δέκα χρόνια θα παίζει με ένα πόδι!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχουμε γράψει και έχετε διαβάσει ότι κάνει… αλλόκοτα πράγματα στα 39 του. Σαν έφηβος ζώντας τη δεύτερη νιότη του, ο σταρ της Μίλαν αποτελεί είδωλο για κάθε συνομήλικο, αλλά και μικρότερό του. Ένας λίγο μεγαλύτερος όμως, τον θαυμάζει και δεν φοβάται να το δηλώσει. Ο λόγος για τον Φραντσέσκο Τότι.

Ο θρύλος της Ρόμα και του ιταλικού ποδοσφαίρου γενικότερα μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον Ζλάταν. Έχουν συνυπάρξει στον ίδιο χώρο ως αντίπαλοι πάντα, αλλά η εκτίμηση είναι πέρα από κάθε αντιπαλότητα. Ο παλαίμαχος επιθετικός αναφέρθηκε στον Σουηδό φορ της Μίλαν και τα επιτεύγματά του.

Να αναφέρουμε ότι στη δεύτερη θητεία του ο Ζλάταν κάνει παπάδες. Έχει εννέα γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις με τους ροσονέρι σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σπάσει τα κοντέρ ο Σουηδός. Πολλοί ποδοσφαιριστές στην ηλικία του έχουν αποσυρθεί ακόμα και νεώτεροι. Ο Ίμπρα όμως συνεχίζει ακάθεκτος να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα σε κάθε ευκαιρία. Τότι

Θαυμαστής του Ζλάταν ο Τότι

Ο 39χρονος άσος της Μίλαν έχει έναν κρυφό θαυμαστή. Τον Φραντσέσκο Τότι ο οποίος βλέπει τα όσα κάνει ο Ζλάταν. Και λέει χαρακτηριστικά ότι: «Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να παίζει μέχρι τα 50 του ακόμα και με ένα πόδι!».

Προφανώς είναι δύσκολο να συνεχίσει τόσα πολλά χρόνια την ενεργό δράση. Όχι ότι δεν το έχουμε δει να γίνεται, όπως είναι η περίπτωση ενός 50χρονου παίκτη στην Ιαπωνία. Αλλά, πέρα από αυτά, ο Τότι θέλησε να δείξει πόσο εκτιμάει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τα όσα κάνει στην Ιταλία. Παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, είναι πρωτοπόρος με τη Μίλαν και συνεχίζει για ό,τι καλύτερο μπορεί… Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ