ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Νίκη και κορυφή για το… τρένο της Τσέλσι!

Η Τσέλσι επικράτησε 2-0 της Νιούκαστλ εκτός έδρας και ανέβηκε στην κορυφή της Premier League. Αυτογκόλ Φερνάντεζ και γκολ του Έιμπραχαμ έκριναν το ματς!

Νίκη και κορυφή για το… τρένο της Τσέλσι!

Η Τσέλσι συνεχίζει την καταπληκτική της πορεία στη φετινή Premier League. Μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Λίβερπουλ για τη 2η αγωνιστική, παραμένει αήττητη η αρμάδα του Φρανκ Λάμπαρντ. Για 7 σερί αναμετρήσεις.

Οι «μπλε» του Λονδίνου επικράτησαν λοιπόν 2-0 της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και ανέβηκαν στην κορυφή της Premier League. Όπου βρίσκονται μαζί με τη Λέστερ στους 18 βαθμούς. Ωστόσο, οι «αλεπούδες» έχουν και ένα ματς λιγότερο, καθώς παίζουν αύριο κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε έπειτα από αυτογκόλ του Φερνάντεζ (10′) και τέρμα του Έιμπραχαμ (65′). Newcastle 0-2 Chelsea LIVE - Abraham doubles advantage after brief rally - Chronicle Live

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Τσέλσι ξεκίνησε αρκετά καλά την αναμέτρηση και μόλις στο 9′ είχε την πρώτη της ευκαιρία. O Ζιγιές σέντραρε από δεξιά, ο Έιμπραχαμ πήρε την κεφαλιά, ωστόσο ο Ντάρλοου απέκρουσε και έδιωξε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως, ήρθε το πρώτο γκολ της Τσέλσι. Ο Μάουντ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Φεντερίκο Φερνάντεζ σε μία προσπάθεια να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Αυτογκόλ λοιπόν και Νιούκαστλ-Τσέλσι 0-1 στο 10′!

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ συνέχιζε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης, καθώς δεν άφησε την αντίπαλό της να δημιουργήσει ούτε μία τελική προσπάθεια εντός στόχου. Σε όλο τον αγώνα. Ήταν θέμα χρόνου λοιπόν οι φιλοξενούμενοι να βρουν και το δεύτερο γκολ, με το οποίο θα «κλείδωναν» την υπερπολύτιμη νίκη. Και τα κατάφεραν.

Στο 65′ τελικά διαμορφώθηκε το τελικό 2-0 της Τσέλσι. Ο Τίμο Βέρνερ πραγματοποίησε μία εκπληκτική κούρσα, η  οποία ξεκίνησε πίσω από το γήπεδο. Ο Γερμανός έφτασε μέχρι την περιοχή, έδωσε στον Έιμπραχαμ και ο τελευταίος πλάσαρε σωστά για το 0-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Λασέλς (46’ Σερ), Κλαρκ, Μανκίγιο (66’ Αλμιρόν), Φερνάντες, Χέιντεν, Λιούις, Μέρφι, Σεν Μαξιμέν (74’ Κάρολ), Λόνγκσταφ, Ζοέλιντον

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τζέιμς, Τσίλγουελ (82’ Έμερσον), Ζουμά, Ρίντιγκερ, Καντέ, Κόβατσιτς, Μάουντ, Βέρνερ (76’ Χάντσον Οντόι), Ζιγές (87’ Ζιρού), Έιμπραχαμ

Τα highlights της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ