ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Άρσεναλ και Open Play… 8 ώρες πριν (stats)

Η Άρσεναλ αδυνατεί να βρει δίχτυα σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ και τελευταία όποτε το κάνει θα συμβεί μετά από στημένη φάση, σε καθαρή ροή αγώνα πρέπει να πάμε πίσω.

Άρσεναλ και Open Play… 8 ώρες πριν (stats)

Άρσεναλ σε μίνι κρίση. Οι «Κανονιέρηδες» και πριν το παιχνίδι ενάντια στη Λιντς έδειχναν να μη βρίσκονται και στη καλύτερη των περιόδων τους. Σήμερα η προβληματική της εικόνα παρουσιάστηκε και στο Elland Road με τους Λονδρέζους να μην καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους νεοφώτιστους.

Το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα δοκιμάστηκε έντονα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μάλιστα αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Νικολάς Πεπέ. Η Λιντς είχε τις φάσεις όμως στο τέλος αμφότεροι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι χωρίς γκολ. Το 0-0 ήρθε να φέρει ξανά τη γκρίνια στις τάξεις των οπαδών της Άρσεναλ. Άπαντες αναρωτιούνται τι φταίει και η ομάδα δεν παρουσιάζεται όπως στην αρχή της σεζόν. Τότε που οι «Κανονιέρηδες» ξεκινούσαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Έχει ξεχάσει να σκοράρει η Άρσεναλ

Η παρέα του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έχει σταματήσει να παράγει επικίνδυνες φάσεις στον αντίπαλο. Αποτέλεσμα το παρακάτω τρομακτικό για το επίπεδό της στατιστικό. Η Άρσεναλ στα τελευταία παιχνίδια της αγνοεί το γκολ σε open play. Όσα τέρματα έχει πετύχει το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα έχουν προέλθει από στημένες φάσεις. Πιο αναλυτικά οι Λονδρέζοι έχουν να πετύχουν γκολ σε καθαρή ροή αγώνα 8 ώρες. Τελευταία τους επιτυχία στο παιχνίδι τους ενάντια στη τελευταία Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Τι φταίει και η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποδώσει στο γήπεδο; Το υλικό της λονδρέζικης ομάδας είναι αρκετά καλό, ωστόσο ο σύλλογος έχει κολλήσει στο μέσο της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ. Η επιθετική αφλογιστία του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ παίζει σε μεγάλο βαθμό την αδράνεια του συνόλου στον επιθετικό τομέα. Ο Αφρικανός αγνοεί τα δίχτυα, κάτι που σημαίνει πως η Άρσεναλ χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής της. Τα συνολικά 9 γκολ τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ καταδεικνύουν το πρόβλημα στη γραμμή κρούσης.

Ο Μίκελ Αρτέτα καλείται να επαναφέρει άμεσα την ομάδα του στα θετικά αποτελέσματα. Ο Ισπανός έχει την ευκαιρία να το κάνει αυτό στο επικείμενο παιχνίδι της ομάδας του στο Λονδίνο κόντρα στην ποιοτική Γουλβς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ