ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Η υπόσχεση στον Ζιρού πήγε «περίπατο»!

Ο Ζιρού είναι και πάλι συμπληρωματικός στην Τσέλσι και νιώθει αδικημένος από τη συμπεριφορά του Λάμπαρντ - Πιθανό να αποχωρήσει τον Γενάρη.

Η υπόσχεση στον Ζιρού πήγε «περίπατο»!

Με άσχημο τρόπο εξελίσσονται τα πράγματα με τον Ολιβιέ Ζιρού στην Τσέλσι. Ο Γάλλος έχει ξεκάθαρα συμπληρωματικό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας και έχει όλους του λόγους για να νιώθει αδικημένος. Πριν περίπου έναν χρόνο, ο Ζιρού βρέθηκε κοντά στην έξοδο από την ομάδα. Πολλοί σύλλογοι είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη και εκείνος ήταν ζεστός με το ενδεχόμενο αποχώρησης. Εξάλλου η Ίντερ, που είχε κινηθεί ανοιχτά για την απόκτησή του, κάλυπτε πλήρως τις απαιτήσεις του. Η μεταγραφή όμως δεν έγινε ποτέ.

Ο Ζιρού καιγόταν να πάει σε μία ομάδα που θα έπαιζε περισσότερο σε σχέση με την Τσέλσι. ΤΟ EURO ερχόταν και ο 33χρονος επιθετικός δεν ήθελε με τίποτα ούτε να το χάσει, αλλά και ούτε να πάει στην διοργάνωση χωρίς παιχνίδια στα πόδια του. Αντί για μεταγραφή όμως, ήρθε μία κουβέντα με τον Φρανκ Λάμπαρντ. Ο κόουτς των μπλε μίλησε μαζί του, του ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα και αντ΄αυτού θα είχε περισσότερες ευκαιρίες. Όπως κι έγινε. Η υπόσχεση στον Ζιρού πήγε περίπατο!

Ο Ζιρού στο διάστημα που πήρε τις ευκαιρίες από τον προπονητή του, ήταν καυτός και σκόραρε πολλά γκολ. Αυτό του άλλαξε το μυαλό και το ερχόμενο καλοκαίρι δεν ένιωσε πάλι την πίεση του να βρει ομάδα για να είναι βασικός. Έτσι, έμεινε εκ νέου στην Τσέλσι και περίμενε μία σεζόν με πολλά παιχνίδια. Κάτι τέτοιο όμως, στην αρχή του 2020-2021 έχει πάει…περίπατο. Ο Γάλλος είναι μόνιμα στον πάγκο και οι συμμετοχές του έχουν μειωθεί δραματικά. Ο ίδιος νιώθει αδικία και θέτει ξανά ζήτημα αποχώρησης από την ομάδα τον προσεχή Γενάρη. Αυτή τη φορά δύσκολα θα ξαναεμπιστευτεί τον Λάμπαρντ, ότι κι αν του τάξει.

Η δήλωση – παράπονο του Ζιρού

«Πίστευα ότι θα παίρνω χρόνο και θα παίζω περισσότερο, αλλά δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα… Έχει μειωθεί πολύ πλέον ο χρόνος συμμετοχής μου. Θα πρέπει να πάρω μια απόφαση τον Ιανουάριο ενόψει του Euro» είπε ο διεθνής στράικερ στο Telefoot.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ