ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Κούμαν: «Τί άλλο μπορώ να κάνω;»

Ατάκα απόγνωσης από τον Ρόναλντ Κούμαν μετά τη νέα ήττα που υπέστη η Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κούμαν: «Τί άλλο μπορώ να κάνω;»

Η Μπαρτσελόνα δεν στάθηκε στο ύψος της ούτε στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης και μοιραία ηττήθηκε 1-0 από τους ροχιμπλάνκος που αρχίζουν να ξεφεύγουν στη βαθμολογία. Ο Ρόναλντ Κούμαν δέχεται μεγάλη πίεση λίγους μήνες από τη στιγμή που ανέλαβε τους μπλαουγκράνα και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα στάθηκε στο λάθος της ομάδας του στο γκολ. Μίλησε για χαμένες ευκαιρίες. Και έφτασε στο σημείο να πει «τι παραπάνω μπορώ να κάνω;». Σίγουρα αυτή η ατάκα δεν θα χαροποίησε και πολύ τη διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κούμαν

«Παίξαμε καλά ελέγχοντας το παιχνίδι για μεγάλα διαστήματα, αλλά τιμωρηθήκαμε αφελώς στις καθυστερήσεις. Στο 48′, με την μπάλα στα πόδια μας, δεν μπορούμε να δεχόμαστε γκολ. Αυτό με ανησυχεί, μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα δεν αντέχει τέτοια λάθη. Οι παίκτες δουλεύουν καλά και δεν τους κατηγορώ για τη σημερινή (σ.σ: χθεσινή) ήττα. Τώρα χρειαζόμαστε μια νίκη για να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη στα μέσα μας. Κούμαν: «Τί άλλο μπορώ να κάνω;»

»Θέλουμε καλύτερα αποτελέσματα από ό,τι παίρνουμε. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες γκολ, είδα μερικούς παίκτες να αγωνίζονται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να ισοφαρίσουμε, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Είμαι ακόμα ικανοποιημένος με την αντίδραση», είπε ο Ολλανδός προπονητής.

«Οι εννέα βαθμοί που βρίσκεται μπροστά η Ατλέτικο Μαδρίτης  είναι πολλοί, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και θα έχουμε πολλά παιχνίδια για να παίξουμε. Κάθε αγώνας είναι περίπλοκος, μετά από αυτή την ήττα θέλουμε να ξεκινήσουμε μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων ήδη από το Champions League. Θα χρειαστούμε βελτίωση στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή», πρόσθεσε.

Στο τέλος, ο Κούμαν «έριξε» τη δήλωση που σίγουρα δεν ακούστηκε καλά στα αφτιά των οπαδών των Μπλαουγκράνα: Όπως κάθε προπονητής είμαι υπεύθυνος. Ξέρουμε πως πρέπει να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα μας. Δουλεύουμε, προσπαθώ να βάλω την καλύτερη διαθέσιμη ομάδα σε κάθε αγώνα. Τι παραπάνω μπορώ να κάνω;».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ