ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Ντόπες» της Μπαρτσελόνα σε Ουμτιτί πριν τη μεταγραφή!

Η Μπαρτσελόνα καλείται να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ζεράρ Πικέ στο κέντρο της αμυντικής της γραμμής μέχρι να φθάσει η μεταγραφική περίοδος.

«Ντόπες» της Μπαρτσελόνα σε Ουμτιτί πριν τη μεταγραφή!

Ήταν στραβό το κλίμα που λέει και ο λαός. Δεν ήθελε και πολύ να γίνει ακόμη χειρότερο το πράγμα στα μετόπισθεν της Μπαρτσελόνα. Το χθεσινό ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν καταστροφικό από κάθε πλευρά. Δεν ήταν μονάχα η μέτρια εμφάνιση και ήττα από ένα εξαιρετικό αντίπαλο. Ήταν και η απώλεια των Πικέ και Σέρτζι Ρομπέρτο, με τους δύο βασικούς αμυντικούς να αποχωρούν τραυματίες από την αναμέτρηση.

Στο στρατόπεδο των Καταλανών αυτές τις ώρες βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα. Όλοι περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων του Ζεράρ Πικέ. Η πρώτη εικόνα μετά το χτύπημα του Καταλανού στόπερ έδειχνε πως η ζημιά στο γόνατο ήταν πολύ μεγάλη. Οι «Μπλαουγκράνα» με ανακοίνωσή του το μεσημέρι της Κυριακής θέλησαν να καθησυχάσουν το κοινό τους αναφέροντας πως ο παίκτης γλίτωσε τα χειρότερα. προπόνηση Μπαρτσελόνα

Παρόλα αυτά το πρόβλημα στο δεξί γόνατο δεν παύει να είναι σοβαρό. Η απουσία του στο προσεχές διάστημα θεωρείται δεδομένη. Έτσι ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν καλείται να βρει εντός της ομάδας τον αντικαταστάτη του Πικέ. Πιθανότερο σενάριο είναι η επιστροφή του Σάμουελ Ουμτιτί στη βασική ενδεκάδα. Ο Γάλλος αμυντικός στο ξεκίνημα της σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Τώρα δείχνει έτοιμος – τουλάχιστον από θέμα υγείας – να βοηθήσει την ομάδα του σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο.

Μάλιστα η Μπαρτσελόνα με ανάρτηση της θέλησε να ντοπάρει τον παίκτη περιμένοντας πως εκείνος μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που έρχονται.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1330580303627292675

Στο μυαλό του Ρόναλντ Κούμαν υπάρχει ακόμη μία εναλλακτική. Αυτή που φανέρωσε στο χορτάρι του Wanda Metropolitano. Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ θα μπορούσε να σταθεί στο πλάι του Λενκλέ στα επόμενα παιχνίδια. Ο Ολλανδός το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και με τη φανέλα του Άγιαξ. Και χθες έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο. Όλα αυτά βέβαια είναι λύσεις που θα τεθούν επί τάπητος μέχρι η Μπαρτσελόνα πράξει τα δέοντα. Οι Καταλανοί καίγονται για αμυντικό και θα το δείξουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ