ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

«Ο Κριστιάνο δεν θα φύγει, τελεία και παύλα»!

Ξεκάθαρες δηλώσεις από άνθρωπο της Γιουβέντους σχετικά με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο που θα εξαντλήσει το διετές συμβόλαιό του.

«Ο Κριστιάνο δεν θα φύγει, τελεία και παύλα»!

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί διάφορα περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους. Ο ιταλικός Τύπος και όχι μόνο, συνεχώς βρίσκει σενάρια που θέλουν τον CR7 να φεύγει από την ομάδα του. Αλλά, ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Ο Ρονάλντο χθες βράδυ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της Γιούβε κόντρα στην Κάλιαρι. Με δυο προσωπικά του γκολ διαμόρφωσε μέσα σε λίγα λεπτά το τελικό 2-0. Ο Πορτογάλος είναι μια χαρά στο Τορίνο, βρίσκεται σε αρκετά καλή φόρμα και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

Τώρα, όσον αφορά το μέλλον του, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Για να αποχωρήσει πρόωρα, όπως ξέρουμε πρέπει η ομάδα που τον θέλει να πληρώσει αδρά. Ακόμα και αν βρίσκεται στην ηλικία των 35 ετών.

Για την ώρα, έχει ακουστεί ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας σύλλογος που χαρακτηρίζεται ενδιαφερόμενος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχει φυσικά τα χρήματα και να τον αγοράσει, αλλά και να τον πληρώνει όσο κι αν χρειαστεί. Κριστιάνο

Τέλος στα σενάρια για Κριστιάνο από αξιόπιστη πηγή

Ακόμη, μέχρι και η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στη λίστα με τους πιθανούς προορισμούς για τον Ρονάλντο. Ακραίο σενάριο η επιστροφή του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», που αν συμβεί θα ρίξει τα τσιμέντα του γηπέδου! Όπως και να ΄χει, οι φήμες μπλέκουν και τους Μαδριλένους στο κόλπο.

Ωστόσο, έρχεται ένας άνθρωπος να βάλει τέλος στα σενάρια αυτά. Πρόκειται για τον αθλητικό διευθυντή της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος. «Ο Κριστιάνο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και δεν θα αποχωρήσει μέχρι τότε και μπορώ να σας διαβεβαιώσω.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα οικονομικά προβλήματα που αν μη τι άλλο ταλαιπωρούν (και) τη Γιουβέντους δίνουν τροφή στη φημολογία περί φυγής του. Έτσι, η Γιούβε φέρεται να μπαίνει σε σκέψεις να τον παραχωρήσει πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Αφενός για να βάλει ζεστό χρήμα στα ταμεία της, αφετέρου να απεμπλακεί από τον υπέρογκο μισθό του… Όλα αυτά επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για φήμες και μόνο για την ώρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ