ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γερμανία

Το μήνυμα Μίλερ σε Λεβ για την παλιά φρουρά

Ο Τόμας Μίλερ έστειλε μήνυμα στον τεχνικό της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, ότι εκείνος καθώς και ο Μπόατενγκ με τον Χούμελς είναι στη διάθεσή του.

Το μήνυμα Μίλερ σε Λεβ για την παλιά φρουρά

Ο Τόμας Μίλερ από τον Μάρτιο του 2019 μαζί με τον Ματς Χούμελς και τον Ζερόμ Μπόατενγκ έχουν τεθεί εκτός εθνικής Γερμανίας σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των “πάντσερ”, Γιόακιμ Λεβ. Ειδικότερα, ο λόγος ήταν καθαρά αγωνιστικός στο πλαίσιο μίας ανανέωσης του ρόστερ μετά την αποτυχία του Μουντιάλ του 2018.

Έκτοτε έχει περάσει αρκετός καιρός αλλά η Γερμανία παρουσιάζει προβληματική εικόνα κυρίως στα μετόπισθεν. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί το φόβητρο του παρελθόντος. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στην ήττα με 6-0 από την εθνική Ισπανίας στο Nations League. 89 χρόνια είχε να χάσει με τέτοια έκταση σκορ η Γερμανία.

Μιλώντας, στο Sky Germany, ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Μίλερ, ρωτήθηκε αν στεναχωριέται με τα αποτελέσματα των “πάντσερ”. Ο ίδιος απάντησε καταφατικά ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον Γιόακιμ Λεβ.

“Αυτό σίγουρα μας πονάει. Φυσικά, υποφέρεις με τους συμπαίκτες σου στο σύλλογο. Με τους παίκτες που ξέρεις, που έχεις αγωνιστεί μαζί και λίγο και με τους οπαδούς. Όπως είπα κανείς από μας (εκείνος, ο Χούμελς και ο Μπόατενγκ) δεν έχει σταματήσει από την εθνική”.

Η πίεση στον Λεβ μεγαλώνει

Για πρώτη φορά από το 2006 η καρέκλα του Γιόακιμ Λεβ στον πάγκο της “νασιονακαμανσαφτ” τρίζει. Το EURO του 2021 είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την τελευταία του μεγάλη διοργάνωση ως προπονητή των “πάντσερ”. Επί εποχής του, η Γερμανία σχεδόν πάντα τερματίζει στην τετράδα στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ωστόσο, πέρα από το Μουντιάλ του 2014, δεν έχει κατακτήσει την πρωτιά σε καμία άλλη διοργάνωση. Την ίδια ώρα οι φωνές που τον συμβουλεύουν να ενεργοποιήσει ξανά τα μεγάλα όπλα είναι αρκετές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο οποίος τόνισε τη σημασία επιστροφής της παλιάς φρουράς.

“Από την εθνική Γερμανίας λείπει ένας ηγέτης. Είναι λυπηρό να το βλέπεις. Λείπει η προσωπικότητα μετά ο δεύτερο ή τρίτο γκολ που δέχτηκε η ομάδα για να κάνει ένα φάουλ και να διακόψει το παιχνίδι. Ο Μίλερ είναι ένας ηγέτης. Πάντα κρατάει τους νεαρούς παίκτες σε τάξη στη Μπάγερν Μονάχου. Ο Γκνάμπρι και ο Σανέ τον ακολουθούν στο γήπεδο και γι΄αυτό η Μπάγερν είναι τόσο καιρό αήττητη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μεγάλο πρόβλημα για τη Γερμανία που βρίσκεται λίγους μήνες μακριά από το EURO”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ