Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χωρίς Τσιμίκα αλλά με Ρόμπερτσον η Λίβερπουλ
Λίβερπουλ

Χωρίς Τσιμίκα αλλά με Ρόμπερτσον η Λίβερπουλ

Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε πολύ κοντά στην πρώτη του φορά στο αρχικό σχήμα σε αγώνα Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο τελικά ο Έλληνας αμυντικός θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

22.11.2020 | 20:23

Ο Έλληνας αμυντικός τις τελευταίες ημέρες φλέρταρε περισσότερο από κάθε φορά με μια θέση στην αρχική ενδεκάδα της Λίβερπουλ. Ο Κώστας Τσιμίκας όμως ούτε σήμερα θα βρεθεί στο βασικό σχήμα του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός είδε με μεγάλη ανακούφιση τον Ρόμπερτσον να ξεπερνά σε χρόνο ρεκόρ τον τραυματισμό του. Έτσι ο Σκωτσέζος θα είναι αυτό που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας των «Κόκκινων».

Η Λίβερπουλ παρατάσσεται με αρκετές απουσίες απέναντι στην εκπληκτική εκτός έδρας Λέστερ. Οι «Κόκκινοι» θέλουν τη νίκη απόψε προκειμένου να βρεθούν στη κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ παρέα με την Τότεναμ. Ο Κλοπ παρατάσσει την ομάδα του με τους Άλισον, Μλιλνερ, Φαμπίνιο, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Βαινάλντουμ, Κειτά, Ζότα, Μανέ και Φιρμίνο.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ – Στον πάγκο ο Τσιμίκας

https://twitter.com/LFC/status/1330575537664905222

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version