ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Χωρίς Μέσι στο Κίεβο η Μπαρτσελόνα! (pic)

Η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στο Κίεβο για την αυριανή αναμέτρηση με την Ντινάμο χωρίς να υπολογίζει τις υπηρεσίες του Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό να μένει εκτός αποστολής.

Χωρίς Μέσι στο Κίεβο η Μπαρτσελόνα! (pic)

Ζήσαμε να το δούμε και αυτό! Η Μπαρτσελόνα αφήνει εκτός αποστολής τον υγιή Λιονέλ Μέσι. Οι Καταλανοί ταξιδεύουν στο Κίεβο την αυριανή συνάντηση με την Ντινάμο χωρίς τον Λιονέλ Μέσι. Αυτό έγινε γνωστό πριν λίγα λεπτά, με τον σύλλογο να ανακοινώνει τους παίκτες που συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ανάμεσα σε αυτούς δε βρίσκεται ο Αργεντινός σούπερ σταρ χωρίς για την ώρα να έχει γίνει γνωστός ο ακριβής λόγος. Το πιθανότερο σενάριο είναι η απουσία του να πραγματοποιείται για λόγους τακτικής και περισσότερο ξεκούρασης του ίδιου. Οι «Μπλαουγκράνα» εξάλλου αναμετρώνται με τους Ουκρανούς χωρίς να έχουν το παραμικρό άγχος. Η Μπαρτσελόνα μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο, αποτέλεσμα που την φέρνει στη κορυφή του ομίλου της.

Ο Ρόναλντ Κούμαν επιδιώκει να περάσει από το Κίεβο δαπανώντας όσο το δυνατόν λιγότερο δυνάμεις των παικτών του. Το βαρύ πρόγραμμα σε Ισπανία και Ευρώπη κάνει δύσκολη τη δουλειά του Ολλανδού τεχνικού. Σε συνδυασμό μάλιστα και με τα επίπονα ταξίδια των διεθνών με τις χώρες τους ο έμπειρος προπονητής καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση.

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα για το παιχνίδι με την Ντινάμο Κιέβου

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1330837422184271872

Η Μπαρτσελόνα δεν διάγει και τις καλύτερες των ημερών της. Αντίθετα, οι Καταλανοί βρίσκονται σε μια σκοτεινή περίοδο με αρκετά αρνητικά αποτελέσματα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μπορεί στην Ευρώπη να τα πηγαίνουν περίφημα, όμως η πορεία τους εντός των τειχών δεν είναι η ίδια με το σύνολο του Κούμαν να φιγουράρει στα μισά της βαθμολογίας. Τελευταία χρονικά απώλεια για τους «μπλαουγκράνα» η ήττα στο σαββατιάτικο ντέρμπι από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μπαρτσελόνα

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στον αγωνιστικό χώρο του Wanda Metropolitano αποδεχόμενη μοιραία την ήττα από τους «Ροχιμπλάνκος». Ο Μέσι ήταν εξαφανισμένος σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, εικόνα που μαρτυρά η κούραση από τα συνεχόμενα ματς σε Μπαρτσελόνα και Αργεντινή. Έτσι ήρθε η ώρα για λίγη ξεκούραση για τον Αργεντινό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ