ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Γκριζμάν: “Δεν πρόκειται να κόψω τα μαλλιά μου”

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Αντουάν Γκριζμάν, εμφανώς εκνευρισμός από σχόλια μίσους κατά του δήλωση ότι δεν πρόκειται να κόψει τα μαλλιά του.

Γκριζμάν: “Δεν πρόκειται να κόψω τα μαλλιά μου”

Η καριέρα του Αντουάν Γκριζμάν στη Μπαρτσελόνα δεν εξελίσσεται όπως θα την ονειρευόταν. Από τότε που πήγε στους Καταλανούς, έπαψε να είναι το πρόσωπο της ομάδας. Όσο υπάρχει ο Μέσι, άλλωστε, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί για κανέναν παίκτη.

Η επιθετική αφλογιστία του Γάλλου επιθετικού και η μη συμμετοχή του στην ανάπτυξη των επιθέσεων της ομάδας του τον έχουν βάλει στο στόχαστρο. Συχνά πυκνά δέχεται σχόλια μίσους από φίλους της ομάδας. Το πιο ακραίο που έχει ακουστεί για την αρνητική απόδοσή του είναι ότι τα μαλλιά του ευθύνονται για αυτή.

Ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας στον Χόρχε Βαλντάμο στην τελευταία έκδοση του Universo Valdano, εξέφρασε τον εκνευρισμό του γι΄αυτά τα σχόλια. Παράλληλα, δήλωση κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να κόψει τα μαλλιά του.

“Θα κρατήσω τα μαλλιά μου ακόμα και αν μου ζητήσουν να τα κόψω. Η γυναίκα και τα παιδιά μου θέλουν να τα κρατήσω. Από τότε που έφτασα στη Μπαρτσεόνα δεν έχω μιλήσει. Είχα πει τότε ότι θέλω να μιλήσω μόνο στο γήπεδο. Όχι δημοσίως. Έχω κάνει υπομονή με πολλά διαφορετικά σχόλια. Κάπου φτάνει, όμως. Είναι ώρα να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους”.

Η φτωχή παρουσία του Γκριζμάν στη Μπάρτσα

Ο 29χρονος επιθετικός αγωνίζεται συνήθως στην κορυφή της επίθεσης. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η αγαπημένου του θέση είναι πίσω από τον φορ. Ωστόσο, αυτό δε δικαιολογεί τις τεράστιες χαμένες ευκαιρίες που έχει χάσει κατά καιρούς. Τα 17 γκολ και οι 5 ασίστ σε 58 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είναι μία πολύ φτωχή συγκομιδή για έναν παίκτη της ποιότητας του Γκριζμάν.

Το πρόβλημα όμως για τον παίκτη δεν είναι μόνο η αραιή συχνότητα που σκοράρει. Το πρόβλημα είναι ότι συχνά είναι εξαφανισμένος μέσα στο γήπεδο. Φέτος μετράει μόλις 28 εύστοχες πάσες ανά 90λεπτο. Μόνο μία σεζόν στην καριέρα του με την Ατλέτικο είχε χειρότερο ποσοστό. Επιπλέον οι 41 επαφές του με τη μπάλα ανά 90λεπτο είναι λιγότερες σε σχέση με οποιαδήποτε σεζόν του στην Ατλέτικο. Το ίδιο ακριβώς ισχύει με την ποσότητα των ευκαιριών που δημιουργεί τη φετινή σεζόν (0,7 ευκαιρίες).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ